Mamici pe Tocuri Editia a III-a

Vineri 07 August 2015
București

La Ceai cu Mamici si HaineDeAlaptat.ro celebreaza si in acest an “Saptamana Mondiala a Alaptarii”

“Mamici pe Tocuri” este un eveniment care marcheaza “Saptamana Mondiala a Alaptarii” si are ca scop cresterea notorietatii pozitive a alaptarii, oferirea unui sprijin pretios mamelor aflate la inceput de drum si mai ales evidentierea frumusetii atat a alaptarii cat si a mamelor care alapteaza.

“Mamici pe Tocuri” este un eveniment care a fost organizat pentru prima data in anul 2013, in Bucuresti. Dupa succesul primei editii, editia din 2014 a fost organizata atat in Bucuresti cat si in Brasov prin intermediul partenerilor de la “Happy Moms”. “Proiectul “Mamici pe Tocuri” a luat nastere din dorinta de a arata lumii intregi ca suntem niste mamici extraordinare, mandre de faptul ca ne alaptam copii si, nu in ultimul rand, ca putem fi extrem de frumoase cand facem asta. Inspirati de o campanie realizata de un site de lenjerie de maternitate din afara, care a realizat o sedinta foto cu un model care isi alapta bebelusul fiind imbracata in tinute de invidiat, provocatoare si cu tocuri ametitoare, dar in posturi de zi cu zi, am demarat proiectul “Mamici pe tocuri”, care se bucura, de la an la an, de o prezenta a mamicilor din ce in ce mai mare. ” declara Ada Chindea, initiatoarea proiectului si fondator La Ceai cu Mamici si HaineDeAlaptat.ro .

Editia din 2015 va avea loc in data de 7 August pe parcursul a doua sesiuni, una de dimineata intre 10 si 12.30 si una dupa-amiaza intre 17.30 si 20, la Casa Pixie din Bucuresti (Str Aurel Vlaicu, nr 93).

Fiind un eveniment ce se va desfasura pe durata unei zile intregi, mamicile vor avea parte de candy bar si fruit bar , cadouri, tombola cu premii in valoare de peste 500 lei si multe alte surprize , atat din partea organizatorilor cat si a partenerilor. Din program:
– discutii despre refacerea perineului dupa nastere sustinute de catre Vania Limban , moasa si fondatoarea centrului de educatie pre si post natala Active Center
– ora de dans in aer liber cu bebelusii cu Daniela Ghizaru de la Silver Dance Studio , fie ca sunt purtati in sisteme ergonomice fie ca sunt pe propriile picioruse;
– consiliere in privinta alimentatiei potrivite in perioada alaptarii ( Andreea Grigoriu de la Covata cu Maia , mama si tehnician nutritionist in curs de acreditare);
– discutii despre continuarea alaptarii dupa ce ne intoarcem la serviciu
– rasfat cosmetic prin intermediul unui parteneriat cu Yummy Mummy, salon de infrumusetare dedicat mamelor si 2 make-up artist, Ludiana Lachescu si Izabela Elena
– sedinta foto fashion realizata de catre Diana Damalan Photography
– dar si un atelier de creatie pentru copii sustinut de catre gazdele noastre de la Casa Pixie

Pentru a fi la curent cu toate informatiile despre acest eveniment, puteti accesa pagina de facebook La Ceai cu Mamici sau pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/930502773678073/.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului precum si despre costurile de participare, ne puteti contacta pe adresa de email: [email protected] sau [email protected].

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 07 August 2015

Program:
10:30:00 - 12:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Casa Pixie

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Aurel Vlaicu 93

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL