Mărțișoare pentru animale. Eveniment la Muzeul Zoologic Cluj-Napoca

Sâmbătă 25 Februarie 2023
Cluj-Napoca

În perioada 25-26 februarie 2023, între orele 10:00-15:00, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului Mărțișoare pentru animale la Muzeul Zoologic al Universității Babeș-Bolyai (str. Clinicilor, nr. 5-7), în continuarea tradiției instituite prin edițiile de interior ale Zilei Interacțiunii Om-Animal UBB-USAMV Cluj-Napoca (#ZIOA).

Evenimentul este îndreptat spre comunitate, cu scopul de a promova cunoștințe și atitudini corecte față de animale, precum și de a populariza asociațiile și organizațiile din domeniu, inclusiv unele școli speciale care includ activități cu animale în educație și în terapie.

Pe parcursul celor două zile, vizitatorii vor avea acces liber în spațiul generos al Muzeului Zoologic. Acolo, pe lângă exponatele existente, vor putea fi vizitate standuri informaționale, ateliere și târgușoare de casă (cu mărțișoare și alte lucruri realizate manual) ale unor organizații din domeniile protecției animalelor și ale interacțiunii om-animal.

Alături de studenții voluntari de la Facultatea de Biologie și Geologie a UBB, vor participa și studenți care urmează programul de masterat „Ethology & Human-Animal Interaction” (EHAI), viitori specialiști în comportamentul animal. EHAI este un program unic la nivel național, organizat în cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

La unele standuri vor fi prezente și animalele de companie ale participanților, cu care vizitatorii vor putea interacționa.

Intrarea este liberă.

Unde? Muzeul Zoologic al Universității Babeș-Bolyai (str. Clinicilor, nr. 5-7)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Februarie 2023

Program:
10:00 - 15:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL