Mini Atelier Experiential – Asculta-ti Corpul, Cluj-Napoca

Sâmbătă 24 Martie 2018
Cluj-Napoca

Toti avem convingeri care ne impiedica sa fim ceea ce vrem sa fim. Cu cat aceste convingeri ne fac mai mult rau, cu atat incercam mai mult sa le diminuam.

Toate dificultatile din viata noastra, de ordin fizic, emotional sau mental isi au originea in 5 rani emotionale – respingere, abandon, umilinta, tradare, nedreptate, care actioneaza la nivel inconstient.

Participa la prima editie in Cluj-Napoca a mini atelierului “Asculta-ti corpul” despre cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine si despre sanatate ca sa inveti:
– sa identifici aceste rani ale sufletului si mastile in spatele carora se ascund ranile
– sa intelegi comportamentele si atitudinile asociate cu aceste masti si fortele ascunse din spatele lor
– tehnici si instrumente simple pentru a-ti vindeca singur ranile
– cum se manifesta in plan fizic un blocaj emotional, care sunt convingerile inconstiente care te duc in directia opusa nevoii tale si care este frica ce a generat convingerea respectiva.
– pasi concreti ca sa inveti sa iti accepti si sa iti gestionezi emotiile in loc sa te lupti cu ele sau sa le controlezi.

Filozofia scolii „Asculta-ti Corpul” se bazeaza pe constientizarea sinelui. Este o abordare holistica, care integreaza pricipii din zona psihologiei, medicinei si a spiritualitatii.

Viziunea „Asculta-ti Corpul” este singura metoda care priveste corpul ca pe un instrument extraordinar care ne invata sa ne cunoastem atat pe plan emotional, cat si mental si spiritual.

Mai multe detalii si inscrieri: www.ascultaticorpul.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Martie 2018

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL