Mini-Vacanţa de Toamnă. Cele Mai Importante Evenimente de Halloween la Bucureşti | 26 Octombrie – 1 Noiembrie

București

Mini-vacanţa de toamnă a început şi cei mici sunt nerabdători să se bucure de noi activităţi şi evenimente. Cu măsuri de precauţie şi ţinând cont de restricţiile datorate pandemiei de COVID-19, organizatorii s-au pregătit pentru a le oferi părinţilor şi copiilor condiţii cât mai potrivite pentru a veni în contact şi a participa la activităţi.

Vezi evenimentele pentru copii ce au loc săptămâna aceasta la Bucureşti!

Vremea va fi in general plăcută, vom putea profita chiar şi de câteva raze de soare. Măcar vremea e normală în perioada următoare! 🙂

meteoblue.com

Cele Mai Importante Evenimente pentru Copii
26 Octombrie – 1 Noiembrie

Impreuna de Halloween
Atelier de Creatie Mama & Fiica

DUMINICĂ – 1 NOIEMBRIE

Victoria Dance Studio te invita sa petreci un timp de calitate alaturi de fetita ta, sa realizati impreuna un Tutu de balerina si o bentita, ca sa marcam si in acest an Halloweenul printr-un eveniment deosebit. Intr-un cadru primitor si relaxat, mamicile si fetitele vor petrece timp impreuna intr-un mod creativ si distractiv, caci dupa atelierul de creatie va urma si o sesiune de dans, pentru a face un pic de miscare.

Pe langa bucuria de a petrece timp intr-un mod creativ doar cu tine, fetita ta va ramane cu un sentiment de implinire, dupa realizarea propriilor creatii, de care se va putea bucura ani la rand.

DETALII

Atelier animație japoneză
Online Event

SÂMBĂTĂ – 31 OCTOMBRIE

Sâmbătă continuă seria atelierelor dedicate animației japoneze 🗾 . Ce ar fi copilăria noastră fără animații? 😍 Încă de la vârste mici 👧 👦 suntem obișnuiți cu desenele în mișcare. La următoarea serie de ateliere vom realiza propria noastră animație cu nimeni altul decât Totoro 🐻. ^^ . Totoro 🐻 ^^ este unul dintre personajele principale din anime-ul japonez ,,Vecinul meu Totoro”. Acesta este desprins din animațiile bogate în imaginație de la Studiourile Ghibli.

DETALII

Treasure Hunt la Muzeu
🔎 Vacanță 💯 Distractivă

Ești pregătit să experimentezi o vizită la muzeu într-un mod inedit și plin de mistere? Știm că vrei ca vacanța asta să fie cât mai distractivă, iar o joacă culturală la muzeu este soluția perfectă! Museum Quest by Trapped te provoacă să accepți misiunea și să descoperi cultura printr-un treasure hunt distractiv! Rezervă Questul și începe aventura! 🤩

DETALII

Halloween la Casa Experimentelor

31 OCTOMBRIE

O zi speciala cu multe surprize… experiment! Un nou ”locatar” isi face intrarea in Casa Experimentelor. Veniti sa il cunoasteti! Vizitatorii sunt așteptați costumați, atât cei mici, cat și cei mari.

DETALII

Târg de carte
la Librăria Kyralina

26 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE

A început vacanta copiilor din ciclul primar 😊 Copiii au renunțat la tablete, telefoane și calculatoare, pentru o confruntare cu realitatea Experimentelor 😊. Casa Experimentelor vă aşteaptă în familie!

DETALII

RECOMANDARE

Doar în Octombrie la ABC!
Sprijina nevoia de miscare a copilului tau cu 2 pachete promo de neratat

1-31 OCTOMBRIE

ACVATIC vizual gokidOferă un CADOU bebelușului tău! Alege unul din cele 2 pachete promo si sprijina nevoia de miscare a copilului tau. Ne găsiți în zona Delea Nouă, langa metrou Muncii, unde am implementat măsuri extinse de siguranță.

DETALII

Vizită la Muzeul Copiilor
Spațiu Multifuncțional de Învățare Non–Formală și Experiențială

Muzeul Copiilor. Spatiu Multifunctional de invatare Non–Formala ExperientialaElevi din ciclul preuniversitar, cadre didactice și părinți se pot bucura de expoziții şi ateliere interactive ce răspund nevoii copiilor de a se juca, de a experimenta, de a testa teorii dobândite. Aici găsesc un planetariu, medii de viață, un studio video cu camere de producție, zonă gastronomică cu o bucătărie echipată, anatomie și fiziologie umană, simulator 5-9D, grădină botanică și zoo virtuală și multe alte expoziții și ateliere de învățare despre artele spectacolului, științe exacte, revoluții științifice.

🧐Tu știi cum poți obține o hologramă sau cum poți crea chiar roboți🤖 cu ajutorul imprimantelor 3 D? Muzeul Copiilor te invită să descoperi zona #RevoluțiiȘtiințifice din cadrul circuitului 1 și să te Bucuri de o experiență unică. Accesul se face în baza unei rezervări exclusiv online.

DETALII

Les Films de Cannes à Bucarest
@ Drive-in Event Park Snagov

23-28 OCTOMBRIE

Toamna aceasta, filmele de la Cannes se văd la Cinema Drive-in Event Park Snagov în cadrul celei de-a 11-a ediții a Les Films de Cannes à Bucarest. Până pe 28 octombrie vă veți putea bucura de comedii și filme dramatice din selecția celor mai importante festivaluri de film din lume, din confortul propriului automobil.

DETALII

Lada Sfintei Vineri
Instalație pentru copii 4-8 ani

28 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE

Muzeul Municipiului București vă invită la Muzeul Nicolae Minovici să descoperiți o nouă instalație pentru copii: Lada Sfintei Vineri – parte din proiectul „Afară/ Înăuntru”. Lada Sfintei Vineri este o instalație interactivă care aduce patrimoniul Muzeului de Artă Populară Prof. dr. Nicolae Minovici mai aproape de micii vizitatori. Instalația este accesibilă copiilor de 4-8 ani, fără să excludă însă și alte categorii de vârstă care ar putea fi interesate de explorarea ei.

DETALII

Reptilia
Expoziție temporară de reptile vii la Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” găzduiește în perioada aceasta „Reptilia”, expoziție temporară de reptile vii care te provoacă să lași prejudecățile la o parte și să observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare! Nu sunt specii pe care ai dori să le întâlnești în mediul natural, dar le poți admira acum în siguranță în expoziția noastră, deoarece aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă. Cu ajutorul terariilor de sticlă, care permit o expunere în condiții de siguranță, „Reptilia” vă oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase animale și vă dă prilejul să aflați de ce aceste frumuseți nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziție.

DETALII

14+ Muzee Kid-Friendly în București

MUZEE KID-FRIENDLY BUCURESTI.JPGRecomandări de muzee kid-friendly la care mici și mari sunt așteptați cu expoziții, ateliere, spectacole și în unele cazuri chiar cu spațiu de joacă indoor sau outdoor!

DETALII

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU