Muzeul la cutie merge la Palat | 13-30 Decembrie

20-30 Decembrie 2018
București

Aceleași 13 povești adaptate de copii, dar expuse diferit, astfel încât să se integreze perfect unui palat – Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu.

Muzeul la cutie poposește pentru următoarele trei săptămâni în centrul Capitalei și vă așteaptă să-l descoperiți – tot cu o expoziție interactivă, care reunește lucrările celor peste 250 de copii care au participat la proiectul cultural Muzeul la cutie, derulat de Muzeul Național al Țăranului Român cu sprijinul AFCN.

„Muzeul la cutie este un muzeu mic, cât să intre într-o cutie și într-un minut de animație, dar suficient de încăpător cât pentru un munte de emoție și încântare, străbătut la pas mai mic sau mai mare, după cum îți este măsură. Oricum ar fi și pe oriunde ai alege să parcurgi expoziția, fii sigur că te vei întâlni cu prinți, prințese, balauri cu trei capete, iepuri fricoși sau, dimpotrivă, iuți de picior și gata să se ia la întrecere cu trei zmei de-odată. Personaje ce-au prins chipul și glasul celor peste 250 de copii care au învățat pe parcursul mai multor luni că povestea se spune în mai multe feluri și nu mereu cu vocea. Că pentru a realiza un personaj reușit trebuie să-i cunoști caracterul mai întâi și să pornești de la acesta. Că pentru un minut de animație ai nevoie de muuultă răbdare și atenție la detalii. La fel și pentru parcurgerea acestei expoziții. Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.”

Nu există limită de vârstă, expoziția se poate parcurge (tihnit) și la pas mic, dar și la pas mare. Nu grăbit:)

*Pentru grupuri mai mari de 10 copii, vă rugăm să programați vizita pe adresa de email:[email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina de FB/Muzeul la cutie.

**La cerere se pot realiza și ateliere de povești animate. Tot în urma rezervării printr-un mesaj privat pe pagina de FB/Muzeul la cutie.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

E timpul să stăm la povești!

Detalii Eveniment

Perioada:
20-30 Decembrie 2018

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL