Muzeul Păpușilor 2023 | Ediția a XVII-a la Cluj-Napoca

19 Iulie - 06 August 2023
Cluj-Napoca

Păpușile și decorurile care au animat patru dintre cele mai recente spectacole ale Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca pot fi văzute de aproape în perioada 𝟏𝟗 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 – 𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 la Muzeul de Artă.

Expoziția „𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐏𝐚̆𝐩𝐮𝐬̦𝐢𝐥𝐨𝐫”, coordonată de scenografa Elena Ilaș, se află la cea de-a 17-a ediție și este găzduită de sala de expoziții temporare (din stânga intrării), de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Din 19 iulie până în 6 august, cei mici și cei mari vor putea să pășească în lumea magică, animată de personaje și decoruri, a spectacolelor 𝑫𝒐𝒏 𝑸𝒖𝒊𝒋𝒐𝒕𝒆, 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖𝒍 𝑼𝒎𝒃𝒓𝒆𝒍𝒐𝒓, 𝑺𝒑𝒊𝒓𝒊𝒅𝒖𝒔̦𝒖𝒍 𝒗𝒐𝒊𝒏𝒊𝒄 și 𝑴𝒂𝒕𝒆𝒊𝒂𝒔̦ 𝑮𝒂̂𝒔𝒄𝒂𝒓𝒖𝒍.

Haideți cu toții, cu mic, cu mare, să descoperim mecanismele teatrului de păpuși și să ne bucurăm de o priveliște de dincolo de paravanele poveștilor noastre preferate!

Vizitarea expoziției se face conform programului și tarifelor de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

📍 Muzeul de Arta Cluj-Napoca

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/827060785663594

Detalii Eveniment

Perioada:
19 Iulie - 06 August 2023

Ora incepere:
10:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL