NOËL • Târgul cadourilor de designer

Hey, hey, ho – NOËL NOUă intră în scenă! Meet the hottest guy in town, SUPER- NOËL. He’s a superhero, he’s cool and he’s très chic!

Îți dăm întâlnire la cel mai cunoscut și selectiv târg de cadouri de designer pe 9 și 10 decembrie, la Casa Universitarilor (pe strada Dionisie Lupu, la nr. 46) și te invităm într-o super-călătorie în jurul lumii, printre super-designeri 🎅 🎁 ✈ 🌍

Pornim din București, trecem prin Timișoara, Cluj, Roșia Montană, Iași, Constanța, Techirghiol și în premieră, ajungem la Istanbul, Sofia și Merano – pentru că de anul acesta, târgul cadourilor de designer devine internațional! Anul acesta vine alături de noi și SUPER-NOËL, un personaj care s-a împrietenit deja cu cei peste 80 de super-designeri atent selectați și abia așteaptă să vă vină în ajutor la alegerea cadourilor.

Fashion, design de obiect, bijuterie contemporană, accesorii, decorațiuni, produse cosmetice naturale – puteți găsi cele mai creative cadouri la târgul NOËL pentru toți cei dragi!

În același timp SUPER-NOËL vă invită să sprijiniți inițiative sociale creative, anul aceasta având alături de noi Made in Roșia Montană brand de accesorii tricotate de peste 50 de doamne din zona Roșia Montană, atelierului social Cosânzeana ale cărui produse sunt realizate în Aninoasa (Dâmboviţa), ajutând la crearea de locuri de muncă în această zonă, Mesteshukar ButiQ, o rețea de întreprinderi de economie socială ce a reușit revalorizarea meseriilor tradiționale rome. Vor fi de asemenea alături de noi prietenii de la I wonder de la care puteți alege un cadou „experiență”, de exemplu o întâlnire cu o celebritate locală, contribuind astfel la strângerea de fonduri destinate copiilor cu boli grave.

Așa că veniți la NOËL, descoperiți, alegeți, zâmbiți, fiți generoși – avem rețeta pentru un weekend de poveste!

SUPER-NOËL: Nou Original Entuziast Liber.
Ia-o ușurel. Relaxează-te. Mănâncă. Hidratează-te. Fii ghiduș. Fără diete. Rămâi generos. Zâmbește.
Fii 100% SUPER-NOËL 🎅

Program:
Sâmbătă 9 decembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 10 decembrie: 11.00 – 20.00

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, București

Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

https://www.facebook.com/events/1343829355743444/

Detalii Eveniment

Perioada:
09-10 December 2017

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL