Outline Streetart Festival 2023. Festival de graffiti și street art din București #Freedom

06-08 Octombrie 2023
București

A treia ediție a #OutlineStreetArtFestival, singurul festival de artă stradală din București, revine în 2023 cu tema: FREEDOM.

Cei 10 de artiști de graffiti și artă stradală, vor transforma în luna octombrie peste 1.000 de metri pătrați de pereți gri din Sectorul 2, într-o galerie de artă plină de culoare.

📍Dăm startul festivalului cu un super eveniment, în Parcul Lacul Tei, pe 6, 7 și 8 octombrie. Vă așteptăm cu workshopuri de:

⚡ Graffiti by TAG DRIPS
⚡ Bandă desenată by ROBERT.OBERT
⚡ Stencil by JOHN.S
⚡ Linogravură by MARIA BĂLAN
⚡ Insigne și Stickere by SEREBE & SANDI
⚡ Un corner cu o experiență VR inedită, powered by SPRITE
🛹 Rampă de role și skate by Ghetto Park
🛼 Demonstrații de role/ skate/ trotinete
😎 🎵 Good Music by – DJ Asan

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Participarea la workshopuri este GRATUITĂ.

Despre Outline Street Art:

Am realizat peste 20.000 metri pătrați de artă stradală și ne mândrim cu cea mai mare lucrare din București (Zidul Berceniului) și cea mai mare lucrare din țară (Podul Medgidia).

Iubim toate lucrările și nu putem alege preferatele, dar cele mai cunoscute sunt: Zi(d) de Bine #SuperKid (Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”), Centrala lui Brâncuși (Floreasca), Moira, #EcoGraffiti sau Goethe (Liceul german din București).
Inspirați de culoarea anului 2023 „Viva Magenta” și energizați de reluarea festivalului, FREEDOM este tema aleasă pentru 2023.
Vibrant, plin de viață și de forță, festivalul din acest an promovează exprimarea liberă, curajul de a fi cum simțim, încurajează dialogul și perspectivele multiple. Vă invităm la o celebrare veselă și optimistă a vieții, a frumosului, prin artă și culoare.
În perioada 9-30 octombrie 2023, cei 10 artiști vor realiza 7 picturi murale de dimensiuni mari, însumând peste 1.000 de metri pătrați de #streetart.

📍Parcul Lacul Tei – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1377112716346987/

Detalii Eveniment

Perioada:
06-08 Octombrie 2023

Ora incepere:
15:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL