Piața Țărănescă și Meșter(Ești)! la Muzeul Țăranului Român

26-28 Mai 2023
București

Asociația Urban Events organizează Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, desfășurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din București, în perioada 26 – 28 mai 2023. Intrarea este liberă, iar accesul se face prin str. Monetăriei.

De la 10.00 dimineața până seara, în curtea muzeului vor fi: târgoveți şi artizani, meșteri şi negustori, producători cu preparate tradiționale şi podoabe, obiecte vechi şi ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.

Vor fi prezenți, cu multe şi felurite obiecte tradiționale: cioplitori în lemn, țesătoare, tineri artizani, cusătorese, împletitoare, iconari, pictori etc. Pe negustorii de antichități îi veți întâlni în curtea interioară cu: țesături, mobilier țărănesc, carte veche, ceramică şi porțelanuri, obiecte specifice unei gospodării țărănești, podoabe şi felurite obiecte de artă.

Se pot târgui: brânzeturi proaspete, prăjituri de casă, turtă dulce, miere şi produse apicole, fructe și legume de sezon, sirop de cătină și palincă, limonadă și cătină, baclava și sarailii, dulcețuri și zacuști, suc de mere și aronia.

La fața locului, pentru pofticioși, preparatele românești la grătar și la ceaun se servesc cu lipie dâmbovițeană: sărmăluțe, frigărui, gulaș, ardei umpluți, piept de curcan, legume la grătar, mâncărică de ciuperci cu mărar și mămăliguță, dar și suberek, kurtos kalacs și langoși.

Vă așteptăm la sfârșit de săptămână în curtea MNȚR la o nouă ediție Piața Țărănească!

📍 Muzeul Național al Țăranului Român

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/3511958849130249/

Detalii Eveniment

Perioada:
26-28 Mai 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL