Pictură în ora de joacă la Picapam | 13 Aprilie

Joi 13 Aprilie 2023
Cluj-Napoca

🖌 Te invităm la Picapam să așterni culoare așa cum îți dorești, atunci când ne vizitezi după ora 16:00 în data de 13 aprilie 2023!

🖌 La noi găsești pe masă pensulele, foile, culorile și șorțurile de artist, cu care îți poți arăta măiestria pentru prețul echivalent al unei taxe de joacă, anume de 20 RON!

Vă puteți înscrie în prealabil accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

…dar vă așteptăm și la fața locului să vă hotărâți dacă doriți să vă jucați sau dacă doriți ca cel mic/cea mică să picteze, caz în care se va achita taxa de 20 RON menționată anterior.

ATENȚIE!!!

– Dacă vă înscrieți în formularul de mai sus, înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972 (CUI firmă: 45970105). Nu este nevoie să sunați pentru a vi se confirma înscrierea. Vă rugăm să includeți toate detaliile de identificare necesare (în special numele dvs. complet). Mulțumim!
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.
– Dacă nu sunteți înscris/ă și, după ora 16:00, ne treceți pragul pentru niște relaxare și distracție dar, ajungând la noi, considerați că v-ar plăcea ca cel mic sau cea mică să picteze, veți achita taxa de 20 RON la acel moment la personalul localului.
– Atât timp cât copilul dvs. va folosi materialele puse la dispoziție de noi, taxa de 20 RON se va achita indiferent dacă se face consumație de 35 RON, spre deosebire de cazul taxei de joacă în care aceasta nu se mai achită atunci când se face consumație.
– Această activitate va fi fără coordonator, resursele necesare putând fi găsite în camera de joacă și putând fi folosite fără probleme atât timp cât se achită tariful de participare.

Vă așteptăm! 😃

📍 Picapam, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/744718883772867

Detalii Eveniment

Data:
Joi 13 Aprilie 2023

Program:
De la 16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL