Playhut – Locatie Petreceri Copii si Cafenea pentru Parinti

  Locatia perfecta pentru petrecerea copilului tau, unde si parintii se simt excelent!

  PlayHut este o mică afacere de familie și a fost deschis în luna decembrie 2019. Ne-am dorit să realizăm un altfel de loc de joacă, luminos, curat, aerisit, cu jucării de calitate și o cafenea cu cafea de specialitate pentru părinti integrată în spațiul de joacă. Știm, din experiență, că cei mici nu vor să stea undeva izolați de părinți, de aceea, la noi zona de cafenea se îmbină natural cu spațiul de joacă. Pe lângă cafea, avem și gustari delicioase si sucuri proaspete.

  Am constatat cât timp am stat acasă cu copiii cât este de greu pentru mame să socializeze, cât de ușor se instalează izolarea și singurătatea. De aceea am gândit PlayHut, ca un loc plăcut, unde părinții să poată respira câteva minute la o cafea sau ceai. De asemenea, pot citi o carte așezați comod pe un puf.

  colaj PlayHut locatie petreceri

  Adresa: Playhut, Strada Sfintii Voievozi nr 60, sector 1, Bucuresti

  După redeschiderea post-Covid am pregătit o zonă exterioară, cu activități senzoriale pentru copii (joaca cu apă și nisip), tobogan și balansoar plus câteva canapele comode pentru părinți. Am elaborat un set de reguli de prevenire a Covid19 pentru personalul Playhut și respectăm normele impuse teraselor. Avem spații generoase între mese, dezinfectam mesele și scaunele după fiecare folosire, dezinfectam jucăriile de afară de cel puțin 2 ori pe zi.

  Unul din punctele noastre forte este felul in care organizam petrecerile. Inca de cand am deschis am avut placerea sa organizam petreceri pentru copii de toate varstele, de la 1 la 10 ani si chiar si petreceri pentru adulti ce aveau in cercul lor de prieteni multi parinti. De fiecare data lumea s-a simtit foarte bine, atat copiii cat si parintii. Copiii s-au jucat in spatiul amenajat special pentru ei sau au participat la diverse activitati distractive asigurate de colaboratorii nostri, in timp ce parintii s-au relaxat si au socializat.

  Avem câteva principii de la care nu ne abatem:

  – avem grijă față de mediu: încercăm să reducem la maxim risipa de ambalaje, avem cipici refolosibili, returnam sticlele și borcanele
  – acordam importantă curățeniei: dezinfectăm des jucăriile și suprafețele și folosim lampa cu UV
  – susținem comunitatea locală: majoritatea furnizorilor sunt afaceri locale, firme de familie, intreprinderi sociale sau mame care lucrează de acasă

  Orar: Miercuri – Duminica: 10:00 – 20:00

  Varste copii: 0 – 10 ani

  Pret: petreceri incepand cu 1400 de RON. Intrarea la locul de joaca: 15 ron pe zi.

  Contact si inscrieri:

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Sfinții Voievozi, 60

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU