Program de mentorat antreprenorial pentru mame

Duminică 23 Martie 2014

M.A.M.- Program de mentorat antreprenorial creat pentru a sprijini mamele antreprenoare. Pasul I: Consiliere vocationala

mam afisulFie ca doresti sa lucrezi de acasa sau nu, pentru a demara orice fel de colaborare atitudinea pe care o ai fata de tine si fata de viitorul tau colaborator are o mare pondere in realizarea unui proiect profesional.

Tu stii ca poti lucra de acasa: esti organizata, ai timpul necesar, ai abilitatile necesare si o idee conturata legata de ceea ce ti-ai dori sa faci, insa cum poti sa convingi un investitor sa iti ofere banii sau timpul sau? Si cum ai putea sa il convingi de determinarea ta la o prima intalnire?

In cele 2 ore impreuna, iti propun sa:
– Clarificam blocajele care ar putea aparea in comunicarea cu un colaborator;
– Gasim solutiile care ti se potrivesc pentru a fluidiza comunicarea;
– Iti descoperi atuurile si inveti sa le folosesti in negocierea unei relatii profesionale.
Te asteptam cu drag duminica, 23 martie intre 11’00- 13’00 la TinArt pentru a ne descoperi si dezvolta impreuna!
Harta: http://www.tinart.ro/contact.php
Inscrieri pe [email protected]
Donatie sugerata 45 ron

Despre M.A.M.: program de mentorat antreprenorial creat pentru a sprijini mamele antreprenoare sa isi creasca rotunjor afacerea sau chiar sa demareze un proiect de acasa sub indrumarea specialistilor invitati!
Hai sa vorbim despre ideea ta si sa o punem in aplicare!

Mai multe despre Livia:
– Psihoterapeut și Consilier Psihologic, specializare în Psihoterapia Experiențială a Unificării centrată pe adult- copil- cuplu- familie, cu drept de liberă practica în evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei, acreditată de Colegiul Psihologilor din România și de Societatea de Psihoterapie Experiențială din România;
– Psihoterapeut- practician EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), format și certificat de Peter Schutz, EMDR-Institut Österreich, Austria, și MindMaster
– Abilitare și certificare internațională pentru nivelul de Master în Programare Neuro- Lingvistică (IANLP)
– Trainer autorizat, Manager de proiect și Facilitator de grupuri de dezvoltare personală, grupuri de suport și workshop-uri.
Puteți citi despre experiența mea profesională aici: http://www.linkedin.com/pub/livia-caciuloiu/13/825/687 și mă puteți găsi aici: www.psihomedeor.ro.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Martie 2014

Program:
11:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL