Puterea relatiilor la Iasi, cu Otilia Mantelers și Gáspár György

Sâmbătă 12 Martie 2016

Puterea relațiilor la Iasi, conferința cu Otilia Mantelers și Gáspár György, Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare“.

Puterea relatiilor la Iasi. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare“, conferința care schimbă perspectiva românilor asupra a ceea ce înseamnă o viață împlintă și cu sens, susținută de îndrăgiții experți în sănătate relațională Otilia Mantelers și Gáspár György, ajunge la Iași pe 12 martie 2016.

Evenimentul are loc în sala de spectacole a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. Majoritatea conceptelor prezentate în conferința #PutereaRelațiilor – „rușine”, „vină”, „curaj”, „viață împlinită”, „vindecare” – vin din teoria asupra importanței vulnerabilității dezvoltată de dr. Brené Brown, cercetătoarea care a declanșat la nivel mondial o explozie de discuții despre rușine și prețiurea de sine. Cei doi experți români vor explica publicului ieșean, cu multe exemple personale de viață, mecanismul necesar schimbărilor de sine, într-un limbaj simplu și accesibil. Participanții la această conferință vor afla, de asemenea, care sunt instrumentele de vindecare.

Organizatorii evenimentului de la Iași sunt Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, Otilia Mantelers, Pagina de Psihologie, cu sprijinul ParentIS și Atelierul Părinților.

 

Te-ar putea interesa si aceste articole:

Copilul meu minte! Cand minciunile copiilor devin o problema?

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Furia si agresivitatea copilului nu sunt boli


Vrei sa te inscrii la Puterea relatiilor la Iasi, cu Otilia Mantelers și Gáspár György?

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Martie 2016

Program:
Toata ziua

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL