RADAR Kids 2023 – Cel mai amplu festival de new media art din România

27-29 Octombrie 2023
București

O nouă ediție RADAR Kids, ce face parte din cel mai amplu festival de new media art din România, va avea loc în centrul Bucureștiului, într-un nou spațiu pe care îl deschidem pentru publicul larg între 27 și 29 octombrie 2023.

📌 Magazinul București
Bld. Ion C. Brătianu 36, lângă Hanul Gabroveni

RADAR Kids Evoluția, prezentat de Lidl România și Primăria Sectorului 3, este un loc de joacă art & tech, creat de mai mulți artiști digitali, arhitecți, programatori și comunicatori vizuali special pentru cei mici.

Timp de 3 zile, peste 10 instalații ce folosesc noile tehnologii ca mediu de creație vor ilustra evoluția unor lumi și personaje într-un spațiu gândit special pentru copii.

💡Ce voi vedea?

Instalații interactive și educative ce folosesc AR (augmented reality), VR (virtual reality), proiecții video, senzori de mișcare, lumini și sunete care captează atenția celor mici și le permite să controleze și să exploreze o lume fantastică în evoluție.

Artiști invitați: Cristina Bodnărescu & Oana Băluță, Simona-Diana Chiru, Caty Alexandra Samata, Constantin Șimon, Ștefan Damian, Ioana Mischie, Andra Bria, Tammy Lovin, Ygreq Interactive, Emil Drăgan, 13m10j, Lucian E. Matei.

💡Cine mă va ghida în interior?

Pufarici, mascota Lidl România, prietenos, curios și entuziasmat de noi tehnologii și de artă.

Îi așteptăm pe copii și pe părinți la întregul festival RADAR, radiografia anuală a industriei de new media art și cel mai mare eveniment dedicat noilor medii digitale din România: https://www.facebook.com/events/1194465707886881

📍Magazinul București – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/204763078723294

Detalii Eveniment

Perioada:
27-29 Octombrie 2023

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL