Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 11-12 Martie la Bucureşti

București

La mulţi ani Mami! Îţi dorim să te bucuri de multe primăveri cu soare şi ieşiri în familie.

Îţi aducem ca în fiecare săptămână cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi, în weekendul 11-12 martie la Bucureşti.

Nu rata cele mai importante ateliere, spectacole si cursuri pentru copii. Fă rezervare din timp la evenimentele pentru copii, în weekendul acesta va ploua destul de mult, soarele ne va ocoli şi părinţii vor căuta mai mult activităţi în interior.

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 11-12 Martie la Bucureşti vremea in weekend
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

11 MARTIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 11-12 Martie

 SPECTACOL

  • Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi. La spectacolul interactiv în versuri urmat de un atelier creativ, Povestile lui Galileo la Casuta Aventurilor.

 TEATRU

  • Teatrul APOLLO 111 ne invită la un spectacol pentru copii peste 4 ani care le va aduce aminte și părinților că totul e posibil atunci când crezi în magie: Tărâmul din Globul Fermecat.
  • Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la spectacol: Califul Barza are umor adecvat copiilor, fiind inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”.

ATELIERE

  • Clubul Copiilor Isteți, vă așteaptă la un atelierul de creatie, de modelaj în lut și pastă ceramică „A venit Primăvara!”. Un eveniment plin de culoare si voie buna! Copiii se vor juca cu lut și pastă modelaj, vor învața să modeleze diferite forme, în funcție de tematica propusă sau de imaginația lor.

 EVENIMENTE PENTRU PĂRINŢI

  • Centrul Naţional al Dansului Bucureşti prezintă Festivalul LIKE CNDB 2017. Ediţia a IV-a are loc între 1 şi 26 martie, sub umbrela „Schimbăm idei”. Sâmbătă suntem aşteptaţi la „By the way”, o producţie Márta Ladjánszki/L1 Association – Ungaria.

Citeşte şi: Trezitul Copiilor Dimineaţa: Floare la Ureche sau Coşmar?

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 11 MARTIE


 RECOMANDĂRI 

 CURS

  • Asociația pentru Dezvoltarea Educației Montessori în România organizează în 17 martie evenimentul „Fericit și sănătos în aer liber”, alături de Julie Mountain, educator și designer de spații externe pentru copii, speaker de talie internațională, cu numeroase prezentări ținute în țări din America și Europa, fondatoarea Play Learning Life din UK.

 ATELIER DE COMUNICARE PĂRINŢI

  • Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer lansează un program de ateliere pentru părinţi cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®.Te invitam pe 23 Martie la primul atelier, Cum să susții încrederea în sine a copilului tău, la care vei descoperi cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial.

Citeşte şi: Sunt Recompensele Necesare în Educaţia Copiilor?

 DUMINICĂ 

12 MARTIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 11-12 Martie

 SPECTACOLE

  • Duminică, Dino a pregătit la Lente din Dionisie Lupu 78 spectacolul Să râdem cu Lili și Mili, un eveniment pentru copii de 3-8 ani plin de voie bună, cu glume multe și situații amuzante.

TEATRU

  • Teatrul din Podul Meu ne aşteaptă la spectacolul „Hârtii Jucării” la Clubul Miruna. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si todderilor.

ATELIERE

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 12 MARTIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU