Recomandări de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 28-29 iulie București

Îți oferim o listă de 13 recomandări de evenimente pentru un weekend kid-friendly în 28-29 iulie: ateliere și evenimente găzduite de muzeele din București, târguri și festivaluri și alte evenimente speciale.

Nu rata nici recomandările noastre de școli și tabere de vară.

Vă dorim un sfârșit de săptămână minunat!

VINERI

27 IULIE 2018

Cum poți învăța mai ușor, decât prin povești și jocuri? Terapia cu povești te invită la un atelier de Inteligența emoțională prin povești și jocuri, potrivit copiilor între 6 – 12 ani, care îi va ajuta pe aceștia să învețe despre gestionarea emoțiilor, empatie, valori de viață, o bună relaționare, stimă de sine și încredere.

Adevărul despre Țestoasele Ninja. Evenimentul va fi o prezentare interactivă alături de herpetologul parcului, Vlad Cioflec, în care micii naturaliști vor afla lucruri inedite despre aceste animale.

SÂMBĂTĂ

28 IULIE 2018

ATELIER

1

Atelier de stiinta si supravietuire 4-10 ani., Calatorie spre centrul pamantului si inapoi. Atelierul face parte din programul “Invat sa cresc in siguranta” – curs si concurs – avizat MEN – CAERI 2017 oferit de ShoShon Kids. Imbarcarea pe Nava eXplorer ! Sa ai la tine, curiozitatea!

2

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street. După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde programul la o lună de evenimente și devine astfel cel mai mare festival de teatru de stradă din România. În 2018, FITSB* sărbătorește a zecea ediție cu patru weekenduri de spectacole în perioada 13 iulie – 5 august.

3

În weekend la Cinema Elvire Popesco vedem Filme pentru Întreaga Familie. De la orele 15:00 rulează filmul Străjerii. Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului precum și din locațiile partenere.

4

Întâmplările lui Cipollino! Eşti curios să afli cine e Cipollino, prin ce peripeţii trece și cum reușește să-și facă prieteni? Vino să vezi! Iar după spectacol vei construi un personaj din legume, fructe şi multe alte materiale interesante!
Ronțăiala nu va lipsi din program! Vârsta recomandată 2-6 ani!

5 La Muzeul Naţional al Literaturii Române au loc ultimele programe Da’DeCe are literatura muzeu în iulie, în care copiii de 6-8 ani însoțiți de părinți pot să viziteze muzeul în prezența unui educator muzeal care va propune jocuri, povești, discuții în care variantele copiilor sunt cele bune, iar cuvintele sunt în rolul principal.

6Marele Picnic ShortsUP 2018, Ediția 5. Trei după-amiezi și trei seri de filme scurte, deștepte, surprinzătoare – în locul deja cunoscut de publicul ShortsUP – Grădina Botanică din București.

7

Vara Istoriei pe Calea Victoriei 2018. Ediția a IV-a a Școlii de Vară a Muzeului Municipiului București. Ultimul atelier are loc sambata, Salonul de Bandă Desenată – Povești din București” – ilustrarea orașului în ateliere de bandă desenată.

Sunteți la mare? Vezi unde puteți merge cu copilul pe litoral în weekend.


 CURSURI 

 • Atelier Mindful Yoga pentru Copii cu Michelle, marti 31 Iulie. Ofera-i copilului tau 50 de minute de relaxare la un curs de mindful Yoga. O practica distactiva, calda si primitoare pentru toti copiii. Acest concept este destinat tuturor copiilor si are scopul de a-i ajuta sa cunoasca si sa inteleaga mai bine lumea in care traiesc, sa se adapteze mai usor din punct de vedere emoțional si social, sa invete sa traiasca sanatos si în armonie cu tot ce se afla in jurul lor.
 • Înscrie-te acum la Native English School pentru a învăța engleza cu un nativ! Cursurile se desfasoara in fiecare zi atat pe durata vacantei cat si a anului scolar. Orele de studiu au la bază modelul Cambridge și Genki English   și sunt structurate să corespundă nivelului fiecărui elev. Native English School este exact ceea ce sugereaza numele – un loc unde copilul dvs poate invata de la un vorbitor nativ cum sa pronunte si sa vorbeasca Engleza ca un nativ.
 • Kinder Kultur Haus invită copiii la cursuri de limba germana intensiv pentru grupe de 6-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani și adolescenți. Ei vor avea parte de cele mai interactive cursuri de limbă germană pentru copii, bazate pe o abordare multi-senzorială pentru creșterea motivației și pe recapitulări frecvente pentru fixarea cunoștințelor acumulate.

8 Programul Caravana Muzeelor se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani și reprezintă o călătorie tematică prin București. Prin intermediul jocului și al artelor, copiii vor descoperi, pe înțelesul lor, câteva secrete ale muzeelor, precum și o paletă de tehnici artistice inspirate de obiectele de preț găzduite de acestea, având ocazia să experimenteze practic diverse forme de artă – pictură, desen, modelaj.


 ȘCOLI DE VARĂ 

 • Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA! 
  V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, multe jocuri si voie buna!
  Haideți cu noi, să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa!
  Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro
 • De ce să îți îndrumi copilul către o școală de vară? Chiar dacă școala s-a terminat și cel mic a intrat în vacanță, drumul cunoașterii nu se termină. Vacanța este o poartă deschisă spre aventură, spre experiențe noi, spre comunicare și prietenie. YOUNG ACADEMICS vă propune Summer School Young Academics, o școală de vară cu program recreativ, dinamic și diversificat ce cuprinde activități artistice, sportive, vizite, cursuri de înot, excursii, cursuri de limbi străine, cluburi de cunoaștere și activități pentru dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare.

 DUMINICĂ 

29 IULIE 2018

9

Atelier senzorial si de dezvoltare a gandirii si comunicarii pentru copii si parinti “Cum ar fi daca…”. Atelier senzorial-filosofic pentru copii de 6 luni – 3 ani si parintii lor, unde simtim, exploram, ne descoperim si invatam sa argumentam (sa ne exprimam argumentat pentru a avea inteles). Am planuit totul pentru ca micutul tau sa exploreze, sa simta, sa gandeasca, sa exprime si sa descopere lumea in felul sau, liber si neingradit.

10

În weekend la Cinema Elvire Popesco vedem Filme pentru Întreaga Familie. De la orele 15:00 rulează Incredibila poveste a perei uriaşe (+6). Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului precum și din locațiile partenere.

11Basmele și poveștile pentru copiii care au rămas în București prind viață duminica la Trattoria Buongiorno Arena! Dacă vremea ține cu noi, piesa de teatru se va juca pe terasă. Nu vă faceți griji dacă vremea nu va fi frumoasă, căci ne vom muta în interior până numărați la 10 :).

12

Marele Picnic ShortsUP 2018, Ediția 5. Trei după-amiezi și trei seri de filme scurte, deștepte, surprinzătoare – în locul deja cunoscut de publicul ShortsUP – Grădina Botanică din București.

13

Tururi ghidate gratuite: Arhitectura neoromânească. In cadrul proiectului cultural ”Arhitectura neoromânească în slujba Marii Uniri” vă invităm la tururi ghidate gratuite susținute de istoric de artă dr. Oana Marinache. 29 iulie, ora 18:00 Tur ghidat Gheorghe Simotta

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 29 IULIE


 TABĂRĂ 


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU