Relații sănătoase – familii sănătoase. Ateliere de comunicare

Joi 28 Noiembrie 2019
Brasov

Relații sănătoase – familii sănătoase. Ateliere de comunicare relațională prin Metoda ESPERE®.

Sunt DANA DRAGOMIRESCU – trainer și consilier în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®, în curs de acreditare la Institutul ESPERE® Internațional din Paris, cu peste 6 ani experiență de practică și transmitere a Metodei ESPERE®; cofondator al romaniahealing.com și al comunității pentru părinți urbankid.ro.

Pentru prima dată în Brașov – vă propun un prim modul de patru ateliere de comunicare relațională, modul dedicat relațiilor din cadrul familiei: părinte-copil, frați, bunici-nepoți și cuplu. Puteți alege întreaga serie de întâlniri sau puteți opta doar pentru cele a căror temă vă cheamă mai mult.

Atelierele sunt dedicate tuturor celor care au copii și celor care lucrează cu copiii (bone, educatori, profesori etc).

Cele 4 ateliere de comunicare:

✅ 7 Noiembrie / 17.30 – 19.30
Relații sănătoase – familii sănătoase. Introducere în Metoda ESPERE®. Cum trecem de la un sistem anti-relațional / reacțional, la un sistem în care avem grijă de relațiile noastre prețioase.

✅ 14 Noiembrie / 17.30 – 19.30
Cum să cresc un copil în echilibru relațional. Despre dimensiunile și funcțiile parentale: mamă/mămică, tată / tătic. Cum să fac cereri, să pun limite, să ofer și să primesc în relația cu copiii.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

✅ 21 Noiembrie / 17.30 – 19.30
Ce se întâmplă în familie, după ce apare copilul. Relația de cuplu vs Relația de părinți. Despre frați și rivalități.

✅ 28 Noiembrie / 17.30 – 19.30
Nevoi, dorințe și frici. Cum ascultăm dorințele și fricile copiilor noștri. Cum îi putem însoți pe copii să își realizeze dorințele. Despre ce înseamnă să fiu în ascultarea copilului meu: cum ascult comportamentele atipice, limbajul corpului etc.

Investiție:
*** 2 ore pe săptămână x 4 săptămâni și 220 lei pentru întregul modul (55 lei / atelier)
*** 77 lei / atelier – se poate veni la oricare dintre întâlniri.

Pentru înscriere accesați aici — http://bit.ly/dana-ESPERE
Detaliile de plată vor fi trimise după înscriere.

⏩ ⏩ ⏩

Despre atelierul Relații sănătoase – familii sănătoase. Introducere în Metoda ESPERE® – din 7 Noiembrie / 17.30 – 19.30 ⟹ Cum trecem de la un sistem anti-relațional / reacțional, la un sistem în care avem grijă de relațiile noastre prețioase.

Atelierul este dedicat relației părinte-copil și dinamicii familiale. Este unul interactiv și vizual, vom exemplifica și discuta direct pe dificultățile pe care le aveți în relația cu copiii. Vom exersa, folosind instrumentele Metodei ESPERE®, cum să schimbăm modul în care comunicăm cu oamenii mici, cum păstrăm curate, vii și armonioase relațiile în familie, ce primim și ce oferim în relații (mesaje cadou și mesaje toxice). Pe parcursul atelierului plecăm de la situațiile concrete din viața noastră pentru a le putea transforma și îmbunătății. Scopul nostru: să avem relații frumoase și sănătoase cu cei mici și în familia extinsă.

Pe parcursul celor două ore vom exemplifica modul în care comunicăm în familie și în societate – cum întreținem sistemul anti-relațional sau sistemul reacțional (în care ne-am născut și crescut) și ce schimbări sunt necesare de făcut pentru a trece la o comunicare relațională, la o comunicare ce ne îmbogățește relațiile și ajută în propria noastră vindecare relațională și emoțională.

Sunt responsabil de capătul meu de relație, de ceea ce spun, fac, simt, aud și gândesc. Pornind de aici vom exersa cu instrumente, reguli și concepte ale Metodei ESPERE® și vom deschide poarta unei ecologii relaționale.

Vă aștept – joi – 7 noiembrie, de la ora 17.30 la 19.30, la Școala Liberă Waldorf Sophia, Strada Păltiniș nr 6, Brașov.

Înscrie-te la întreg modulul sau doar la atelierul din 7 noiembrie –>>> http://bit.ly/dana-ESPERE

Unde? Școala Primară Liberă Waldorf Sophia, Strada Paltinis nr. 6, Brasov

Detalii Eveniment

Data:
Joi 28 Noiembrie 2019

Program:
17:30 - 19:30

Orasul:
Brasov

Detalii Eveniment Recurent

Relații sănătoase - familii sănătoase. Ateliere de comunicare este organizat în perioada 07-28 Noiembrie 2019; Joia în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL