Revelion 2019 at Kokos Fun & Play

Luni 31 Decembrie 2018
București

Ati visat un Revelion alaturi de copii si prieteni unde fiecare sa aiba o petrecere pe masura, de la mic la mare? Acum, imaginatia voastra se intruchipeaza in petrecerea perfecta respectand reteta mult visata: copii fericiti – parinti fericiti!

Fiecare va simti magia evenimentului, doar la Kokos Fun&Play, pe ‘nivelul’ varstei sale! Va puteti bucura de noaptea trecerii dintre ani, stiind copiii langa voi, fiecare cu petrecerea destinata varstei sale!

Copiii vor avea parte de multe jocuri si activitati, doua etaje doar pentru ei in cel mai nou si elegant loc de joaca.

Un etaj, zona Jungle FUN, pentru copii cu varste intre 0-8 ani unde au atractii specifice lor: masinute, cuburi soft play, zona jocuri de rol, labirint modular, piscina cu bile, trambulina, panouri interactive de joaca.

Cei mari, se pot distra pe etajul destinat adolescentilor – zona Be a Star : jocuri de tip Boardgames si socializare, mese de Air Hockey si Foosball, console video, sistem Karaoke, bar si zona de socializare, zona de servit masa.

Ce spuneti, dragi parinti, puteti fi relaxati si pregatiti sufleteste pentru noul an?! A mai ramas doar sa intampinam anul ce vine cu sampanie si meniuri stil Kokos, cu muzica si o priveliste panoramica a artificiilor!

Voucher cadou: pentru participarea la petrecerea de Revelion vom oferi un voucher cadou cu  4 intrari gratuite la locul de joaca pentruu copii in perioada vacantei de iarna.

Locurile sunt limitate.

Pentru rezervari si detalii, ne puteti contacta:

voucher-revelion

Detalii Eveniment

Data:
Luni 31 Decembrie 2018

Program:
20:00 - 03:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Kokos Fun&Play. Petreceri pentru Familii cu Copii sau Adulți în Pipera

Județ:
Ilfov

Oraș:
Voluntari

Adresa:
Bulevardul Pipera, Bulevardul Pipera, kokos, 43, 43

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL