ROM(a)NOR Interferences. Târg meșteșugăresc, ateliere, expoziții, spectacol la Muzeul Satului | 13-15 Octombrie

13-15 Octombrie 2023
București

În perioada 13-15 octombrie 2023 Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti organizează ultimul târg meșteșugăresc din seria celor 4 prevăzute în proiectul ROM(a)NOR Interferences.

🙋‍♀️🙋 Vor fi prezenți 40 de meșteri romi din toată țara care își vor prezenta produsele și care vor susține și o serie de ateliere pentru public.

🎨În cadrul unor ateliere dedicate, copiii sunt așteptați să învețe să lucreze arama pentru vase, să confecționeze bijuterii de argint, să sculpteze în lemn și să se bucure de magia și istoria florilor.

🖼 Alături de meșteșugarii din România, vor fi prezenți și 5 meșteri romi din Norvegia sosiți împreună cu partenerii de proiect, reprezentanții Anno – Museene i Hedmark, care vor deschide sâmbătă, 14 octombrie, în sala H. Stahl a Muzeului Național al Satului Dimitrie Gusti, o expoziție ce prezintă patrimoniul rom din Norvegia.

🎻Tot sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15.00, vă invităm la un spectacol susținut de Panseluța Feraru, Fanfara Zece Prăjini și Quartetul Hot Club de France condus de Steven Reinhard, strănepotul celebrului chitarist și compozitor interbelic de origine romă Django Reinhard.

Vă așteptăm cu drag! 😃

📎 Pentru mai multe detalii despre evenimentele Rom(a)Nor, vezi siteul proiectului (link în primul comentariu).

****

Proiectul predefinit ROM(a)NOR Interferences este implementat de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” cu sprijinul financiar al Granturilor SEE 2014 – 2021 prin Programul RO-Cultura.

📍_______ – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/muzeulsatului/posts/pfbid022EL7btym7NiB45nL5upiBZ71unCGcd6FKsdp1UvoDXsAkehcfYuvG2eK4yb3dRKvl

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Octombrie 2023

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL