Sănătatea copiilor la Fiziorein | Atelier de gătit creativ și sănătos | Mișcare și alimentație la Centrul Medical Fiziorein

Joi 13 Iulie 2023
București

Program:

1.Vernisaj cu tema “Corespondențe organice 2023” – o expoziție de pictură creată de copiii Atelierului de Pictură, coordonat de Răzvan Pârcălabescu.
2. Prezentare valoroasă și studii medicale despre impactul sedentarismului asupra sănătății și stilului nostru de viață, susținută de Dr. Daniela Crăciun, medic specialist în recuperare medicală și medic primar în Medicină Internă.
3. Program de gimnastică medicală prin jocuri, conceput de terapeuții Centrului Medical Fiziorein, special pentru copiii afectați de sedentarism (o problemă larg răspândită printre copiii noștri).
4. Atelier de gătit creativ și nutriție cu tema “Frigăruile de Fructe Curcubeu”, alături de nutritionistul Elena Cosbuc, fondatoarea HAPPY MONDAY.

Vă invităm să participați la evenimentul nostru, unde veți avea ocazia să beneficiați de sfaturi medicale valoroase, să explorați nutriția prin atelierul de gătit creativ, să vă implicați în programele de gimnastică medicală prin jocuri și să admirați creațiile artistice ale copiilor noștri talentați. Un eveniment care pune în centrul atenției importanța mișcării, nutriției și artei în promovarea unui stil de viață sănătos pentru copii.

Vă așteptăm cu drag!

📍 Centrul Medical Fiziorein

Detalii: https://www.facebook.com/events/196756389991589/

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii Eveniment

Data:
Joi 13 Iulie 2023

Program:
De la 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL