Săptămâna PSI la Cluj | 6-12 Noiembrie 2023

06-12 Noiembrie 2023
Cluj-Napoca

Cum recunoaștem criza vârstei mijlocii și cum ieșim din ea mai întregiți și mai echilibrați? Ce emoții se ascund în spatele mâncatului excesiv și cum ostoim „foamea” de iubire și atenție? Ce facem cu minciunile care apar în viața de cuplu? Dar cu secretele din terapie? Cum putem deveni niște părinți „suficient de buni” în epoca parentingului perfect? Ce e în mintea pisicilor noastre atunci când se transformă din niște ființe caline în niște tigri amenințători?

⏳Noua ediție a Săptămânii Psi vă invită în 10 orașe din țară la 34 de ateliere animate de psihoterapeuți și profesori universitari. De la ei veți afla care sunt cauzele depresiei, la ce ne ajută anxietatea, cum poate fi îmblânzit sabotorul interior, dar și de ce sunt utile certurile în cuplu sau cum puteți ajuta copiii să-și construiască o stimă de sine sănătoasă. Dintre cărțile care stau la baza acestor ateliere, amintim trei titluri apărute în această toamnă la editura Trei: Mijlocul vieții. Între echilibru și dezechilibru (Silviu Dragomir), Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta (Ancuța Coman-Boldișteanu) și Nebuni după pisicile noastre nebune (Claude Béata).

🔎Săptămâna Psi este un eveniment organizat de editura Trei în colaborare cu librăriile Cărturești. Atelierele de psihologie încep de la ora 19.00 și au loc în București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Piatra-Neamț, Timișoara, Craiova, Ploiești și Constanța. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

➡ Programul pentru Cluj, Cărturești Platinia este umătorul:

🔹Marți, 7 noiembrie, ora 19.00

Cum să fii un părinte suficient de bun în vremurile parentingului „perfect”
Psiholog: Ruxandra Pop
Carte recomandată: Cartea pe care v‑ați fi dorit să o citească părinții voștri. (Copiii voștri se vor bucura că ați citit‑o) – Philippa Perry

🔹Miercuri, 8 noiembrie, ora 19.00

În compania pisicilor: Atașament și responsabilitate
Invitată: Prof. Univ. Dr. Alina S.Rusu, expert în comportament animal, USAMV Cluj-Napoca
Carte recomandată: Nebuni după pisicile noastre nebune – Claude Béata

🔹Joi, 9 noiembrie, ora.19.00

Rolul conflictelor în relația de cuplu. Oare de ce contează cine spală vasele
Psihoterapeută: Domnica Petrovai
Carte recomandată: Cinci conflicte (necesare) în relația de cuplu. Și de ce contează cine spală vasele – Joanna Harisson.

📍 Cărturești Platinia Shopping Center – Cluj – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/680162960760252/

Detalii Eveniment

Perioada:
06-12 Noiembrie 2023

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL