Social Media for Parents 2018. Eveniment Dedicat Bloggerilor de Parenting din Romania

Joi 19 Iulie 2018
București

Social Media for Parents, cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting din Romania. In fiecare an, conferinta reuneste parintii activi in mediul online si specialisti in comunicare si digital pentru a dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media. Te invitam sa patrunzi intr-o lume in care accentul este pus pe networking, inspiratie si tendinte!

CONFERINTE

Sesiunile de conferinta ofera idei si abordari noi in blogging pentru parintii activi in online si abordeaza teme precum ultimele tendinte si instrumente din social media, provocarile actuale si modalitatile in care poate fi imbunatatita relatia cu comunitatea.

BLOGGING

Participantii au ocazia de afla de la specialisti care sunt cele mai bune practici, exemplificate prin studii de caz relevante. De asemenea, evenimentul isi propune sa dezbata si relatia dintre persoanele active online si branduri si modalitatile in care pot fi obtinute colaborari de durata.

COMUNITATE

Evenimentul reuneste anual comunitatea bloggerilor de parenting, dar si specialisti in comunicare si ofera cadrul perfect pentru networking si pentru a descoperi secretele celor din industrie si pentru a crea conexiuni valoroase.

Detalii: http://www.2018.socialmediaforparents.ro/.

Când? 19 iulie 2018 |  09.00 – 15.30
Unde? Hote Caro Parc

Detalii Eveniment

Data:
Joi 19 Iulie 2018

Program:
09:00 - 15:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Hotel Caro

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Barbu Vacarescu, 164 A

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL