Socializam si invatam sa accesorizam corect tinuta perfecta

Sâmbătă 04 Octombrie 2014
București

La Ceai cu mamici. Vestimentatie si stil cu Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal.

947b359a-b356-434b-ba15-c2ea03b77796

Pentru ca stim cat de utila v-a fost intalnirea de anul trecut cu Gabi Urda in care am vorbit despre vestimentatie am decis sa reluam acest subiect dar cu o alta abordare si pe teme diferite.

Asadar, o vom avea in continuare ca invitata pe Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal. Cum descrie ea ceea ce face: “Te ajut sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare. Sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.”

Suna tare bine, nu? Iar pentru ca vrem ca lucrurile sa fie si practice, nu doar teoretice, va invitam sa veniti cu un articol vestimentar sau un accesoriu preferat dar care va pune probleme atunci cand va ganditi sa-l folositi, si nu va dati seama cum ati putea sa-l purtati mai des.

Gabi va alege 3 mamici norocoase cu trei articole naravase si va va da sfaturi si idei despre cum le puteti purta mai des si mai ales intr-un mod care sa uimeasca!

Ati vazut deja ca am modificat locatia, dar de data asta ramane finala… Funny Land este locul care va gazdui intalnirile La Ceai cu Mamici, speram definitiv

 

DETALII PENTRU INSCRIERE

Inscrierile se pot face pe adresa [email protected] iar costul participarii pentru intalnirea La Ceai cu Mamici sau pentru oricare dintre intalnirile de joaca este de 35 de lei in avans prin transfer bancar sau 45 de lei in ziua evenimentului. In baza biletului fiecare mamica va beneficia de o bautura si va participa la tombola mamicilor cu premii de la partenerii nostri.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 04 Octombrie 2014

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Funny Land

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Agricultori Nr. 54A, sector 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL