Sound Healing Workshop cu DarPan

Vineri 14 Septembrie 2018
București

Un atelier distractiv și interactiv în care oamenii sunt încurajați să-și deschidă și să-și exploreze vocea. Vom descoperi bucuria de a cânta împreună ca unul. Vom stăpâni blocurile de bază ale sunetelor vocale și vom învăța cum să le folosim pentru a crea accente și armonici. Odată stăpânite, acestea sunt instrumente profunde pentru a crește gradul de conștientizare, pentru a îmbunătăți simțurile și pentru a deschide usi simple și eficiente în vindecare și meditație.

Aceasta este o invitație de a participa la o explorare magică a sunetului și frecvențelor … o călătorie sacră în care veți învăța să aplicați tehnici vechi de vindecare prin sunet.

Împreună vom explora vocea, respirația, mișcarea și meditația.

Vom descoperi puterea armoniei și vom învăța cum să producem aceste sunete magice.

Vom descoperi tehnici practice și dinamice de vindecare prin sunet. Vom explora sistemul chakrelor și vom învăța cum să aplicăm aceste tehnici, învățând cum să facilităm o sesiune de reechilibrare a chakrelor.

Vom folosi sunete sacre și cântece ca o ușă pentru a intra în tăcerea și experiența Unimii.

Acest atelier este o oportunitate minunată de a se potrivi și ați deschide vocea.

Cântecele frumoase pe care le cântăm ne vor deschide inimile și ne vor reconecta la Sursă.

Acest atelier este potrivit pentru toți cei care iubesc muzica. Nu contează dacă ești un cântăreț profesionist sau un novice complet, totul va fi înălțat și vindecat prin experiența puternică a transformării cu sunet.

Atelierul este sustinut de DarPan:

DarPan are 30 de ani de experiență în muzică, vindecare și în artele șamanice, care creaza o transmisie unică, prin care își doreste să inspire, să învețe și să se transforme. Louieste în Australia, unde este recunoscut ca profesor, muzician și vindecător. Intentia lui este de a aduna oamenii pentru a crea o experiență neechivocă a sursei noastre comune, care îi inspiră munca. O combinație pricepută de ceremonie, cântec, meditație și celebrare sunt mijloacele prin care el atinge scopul.

Darpan oferă o multitudine de informații într-un context care inspiră și motivează. Pasiunea sa creează schimbări pozitive prin inițierea viziunii și trezirea de noi perspective.

Este un muzician talentat, priceput în utilizarea sunetului pentru vindecare și transformare. Melodiile sale recente includ “LoveLight”, “Temple of Glowing Sound” și colecția acustică “Fly Away”.
Muzica lui s-au bucurat de succes internațional în comunitatea spirituală globală emergentă.

Este un terapeut calificat, cu o energie caldă de susținere, a cărui lucrare este animată de viziunea și umorul său. În prezent lucrează la o carte care menționează experiența sa de mulți ani în artele șamanice / vindecare și este disponibil pentru a purta discuții, concerte, seminarii și ateliere de lucru oriunde în lume.

Atelierul va avea loc in data de 14 Septembrie, la Hermitage Urban Spiritual Hub. Adresa locatiei este Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucuresti, Romania.

Pentru înscriere vă rog să accesați acest link: http://bit.ly/2Punb4x

Costul atelierului este de 750 Ron
Pachet Concert + Atelier – 850 Ron

Detalii despre concert gasiti aici: https://www.facebook.com/events/2029374813761827/

Date de contact:

Și mai presus de toate va fi foarte distractiv!

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 14 Septembrie 2018

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL