Spectacol de gimnastica aerobica la Casa de Cultura Constanta

Sâmbătă 06 Iunie 2015
Constanta


Un spectacol inedit de dans şi gimnastică, pentru copii si parinti, organizat pentru a sarbatori luna copiilor

 

Secţia de gimnastică aerobică a C.S. Farul Constanţa pune în scenă, pentru al doilea an consecutiv, un spectacol inedit de dans şi gimnastică, pentru a sărbători luna copiilor.

Cand? Sambata, 6 Iunie 2015

Unde? Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa

Intrarea este libera.

spectacol gimnastica aerobica constanta

„Dedicăm acest spectacol Zilei Copilului şi lunii copiilor, iar spectatorii vor pleca încântaţi de la eveniment. Ne dorim să avem o asistenţă cel puţin la fel de numeroasă ca la precedenta ediţie, pentru ca şi copiii să se simtă bine“, ne-a declarat directorul sportiv al clubului, Dumitru Mihăilescu.

Secţia de gimnastică aerobică a clubului constănţean a fost, ani buni, cea mai importantă din ţară, dar trece acum prin schimbări majore, după ce patru dintre sportivele de primă mărime s-au retras din activitate. Este vorba despre Corina Constantin, cea mai valoroasă gimnastă din istoria acestui sport, Andreea Bogati, Bianca Becze şi Anca Surdu, care au decis să pună capăt carierei sportive, cel puţin temporar.

„Am pierdut nişte sportive extraordinare, dar în acest sport s-au mai văzut reveniri. Nu le-am închis uşa şi vor fi oricând binevenite la clubul nostru, dar şi la lotul naţional, şi noi sperăm că nu şi-au spus ultimul cuvânt în acest sport spectaculos“, a explicat Dumitru Mihăilescu.

De remarcat că în topul sportivilor de la Farul, pe anul 2014, cele patru gimnaste au ocupat primele patru poziţii ale clasamentului.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iunie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL