12 Sugestii de Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi | 28-29 Octombrie

Se apropie cu paşi repezi ultimul weekend înainte de Halloween şi ne pregătim de ieşiri! Vezi lista noastră de evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 28-29 octombrie.

UPDATE. Meteorologii s-au înşelat din nou. Plouă. Punem cizmuliţele şi nu ratăm nicio băltoacă, da?

Vremea va fi una autentică de toamnă, ideală şi pentru ieşiri în aer liber, plimbări prin oraş sau excursii în afara acestuia, la evenimentele de weekend sau de Halloween pe care ni le-au pregătit organizatorii.

Halloween 2017 vremea in Bucuresti
meteoblue.com

Şi Halloween-ul e aproape! Chiar dacă începe vacanţa de toamnă a elevilor din învăţământul primar şi preşcolar, organizatorii se grăbesc să ofere încă din acest weekend cele mai reuşite petreceri şi activităţi distractive de Halloween! Vezi 20+ Super Petreceri şi Activităţi de Halloween 2017, Petreceri Tematice şi Ateliere!


 SÂMBĂTĂ 

28 OCTOMBRIE 2017

ATELIERE

 1

ALaNDaLa ne așteaptă la atelierul creativ pentru copii de 4-10 ani Castelul bântuit. Ascultăm o poveste antrenantă și amuzantă, apoi decupăm, lipim și decorăm, folosindu-ne imaginația, pentru a crea împreună castelul bântuit și pe locuitorii săi.

 2
Humanitas Junior îi invită pe copiii de 7-10 ani, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, la Sub pământ. Sub ape. Explorăm secretele lumilor subterane și subacvatice, un atelier conceput de ilustratorii Aleksandra Mizielińska si Daniel Mizieliński.Sub pământ. Sub ape. Explorăm secretele lumilor subterane și subacvatice

 3

Pentru cei care de-abia au pornit pe drumul cunoasterii, am creat cursul “Hello Cheeky”, care ii calauzeste pe taramul limbii engleze, prin joc, cantece, povesti si personaje de desene animate. Vino sa inveti prin joaca cu “Hello Cheeky”, atelier de engleză 4-6 Ani!

 4

Happy Halloween – Atelier de modelaj și pictură pe obiect. La FabriLabo vom crea împreună pălării de vrăjitoare, monștri, șerpi și păianjeni, dovleci cu capac, bomboane false și apoi le vom picta în mii de culori!

 5

Atelier Sculptat Dovleci la Clay Play! De Halloween SAMBATA de la 14-16.00, de esti mic sau mare avem un dovleac tocmai bun de sculptat si pentru tine.

TEATRU

 6Spectacol interactiv pentru copii. Praslea cel Voinic si Merele de Aur la Teatrul Coquette, pentru copii incepand cu varsta de 3 ani. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.

Citeşte şi: Trezitul Copiilor Dimineaţa: Floare la Ureche sau Coşmar?

FESTIVALURI

 7 In perioada 20 – 29 octombrie, Primaria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului”, in parteneriat cu Accente NOI Fair, te invita in curtea interioara a Palatului Mogosoaia la festivalul de traditii populare „Sezatoare la Palat”.

   8

A VI-a ediţie ZenFest îşi deschide porţile, cu forţe proaspete şi cu o mulţime de activităţi, informaţii şi tehnici practice menite să îţi dea o nouă perspectivă asupra vieţii tale. ZenFest 2017 vine cu un nou val de energie şi informaţii necesare dezvoltării tale spirituale şi personale.

  • Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 28 OCTOMBRIE


RECOMANDĂRI

CURS DE PROGRAMARE +10 ANI

CLUB DE VACANŢĂ

  • Pentru că se apropie mini vacanța de toamnă pentru copiii din învățământul primar și preșcolar, la Institutul Francez din București se organizează «Mini clubul de vacanță de toamnă în limba franceză»! Copiii sunt așteptați zilnic în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie cu numeroase activități ludice și cursuri de limba franceză, alături de motanul Popesco!

Copilul Meu NU Ma Asculta, Ce fac? Workshop pentru părinţi cu Cati Călin la Gradinita MontessanoCURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

  • Matematica aplicată, improvizație în limba engleză, experimente științifice, dans, limbi străine, pictură, desen şi alte cursuri de dezvoltare personală la Centrul Educaţional WINGS Education. Situat într-o zonă liniștită din Sectorul 1, în Bucureștii Noi, Wings Education pune la dispoziția copiilor înscriși în programele noastre multe spații deschise, atât în interior cât și afară, în care copiii se pot și relaxa, pot citi sau juca, în afara sălilor de curs.

În weekend suntem creativi în familie! Caută şi tu inspiraţie şi descoperă platforma Creative Park: machete, albume, calendare, felicitari, proiecte de paper craft. 


 DUMINICĂ 

29 OCTOMBRIE 2017

TEATRU

 9Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. În faţa ochilor ni se desfăşoară natura cu ce are ea mai frumos iar la sfărşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pământul şi apa. 

10

Înainte de culcare, doi copii încep să citească. Şi să viseze. Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi îşi dau singuri seama că, folosindu-şi imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură. Teatrul Ion Creangă produce O lectie de …. zbor prin povesti la Teatrul Ion Creanga, primul spectacol de teatru-dans adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani

11

Va invitam la Ursul pacalit de vulpe, celebra poveste a lui Ion Creanga intr-o varianta interactiva, adaptata copiilor mici.

ATELIER

12

Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

SPECIAL

Ecstatic Dance Unfolds* Sunday Noon* Cacao Ceremony

Ecstatic Dance is a free form dance meditation that frees the most authentic dance within yourself, generating magic, unity and transformational energy. With the Cacao Ceremony we’re encouraged to deepen the connection with ourselves, getting ready for the dance and music journey. For two hours, the DJ will create waves of slow and rapid music, guiding the dancers through different intensities. You can dance as you wish, alone or with others, big or small, lying on the floor or jumping in the air. @Anturaj Dance Studio.

 

Vezi şi: Pombo Te Iubeşte. Scurtmetraj Premiat de Animaţie +10 Ani

  • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 29 OCTOMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU