11 Super Evenimente pentru Copii şi Părinţi în Weekend | Bucureşti 16-17 septembrie

Ne aşteaptă un weekend cu super evenimente în Bucureşti: MiniTenis cu Victor Hănescu, iMapp Bucharest în Piaţa Constituţiei, American Independent Film Festival, multe ateliere, festivaluri şi târguri. Vezi lista şi pregăteşte-te pentru un weekend de excepţie, cu vreme de vară autentică.

Super Evenimente pentru Copii şi Părinţi vremea în Bucureşti
meteoblue.com

Îţi aducem şi în acest weekend recomandările GOKID! de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 16-17 septembrie.

 –

 SÂMBĂTĂ 

16 SEPTEMBRIE 2017

 

EVENIMENT GRATUIT

 1 

Ziua Portilor Deschise la MiniTenis. Eveniment gratuit. Academia Victor Hanescu ne invită sâmbătă 16 septembrie la Ziua Portilor Deschise la MiniTenis, un eveniment adresat copiilor cu varsta intre 5 si 8 ani ce doresc sa inceapa sa joace tenis sau care deja au luat contact cu tenisul si doresc sa aprofundeze tehnicile de joc.

TEATRU

 2 

Vocile pădurii, Spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani cu Teatrul din Podul Meu, la Club Miruna. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

Citeşte şi: 3 Paşi Hotărâţi ca să Ferim Copilul de Răceală la Începutul Şcolii

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

ATELIERE

 3 

Ateliere de dezvoltare a inteligentei emotionale “Curcubeul emotiilor” la Clubul Copiilor Isteți! Aici copilul își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile si va învăța să le gestioneze.

 4  PsihoArmonie – Programul de Dezvoltare Personală Pentru Copii 4-6 ani si 7-12 ani incepe pe 16 Septembrie cu Oana Petriman la PsihArt! Atelierele PsihoArmonie au ca scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale, încurajarea autonomiei și creșterea încrederii în sine, precum și antrenarea competențelor sociale.

PORŢI DESCHISE

 5 Centrul educațional Monteclaris, grădiniță adleriană cu predare bilingvă (română – engleză), before & after school, își deschide porțile tuturor celor dornici să îi treacă pragul. Suntem aşteptaţi într-o locație de excepție în zona Banu Manta, foarte aproape de Piața Victoriei, cu un spațiu interior generos, cald și luminos și o curte cu multe elemente naturale! Profită de Ziua Porţilor Deschise: cei mici vor avea parte de ateliere de creație, teatru, vom citi povești și vom îngriji împreună grădina de flori și plante aromatice.

SPECTACOL

 6  În Piața Constituției are loc cea de-a patra ediție a concursului internațional de 3D video mapping iMapp Bucharest 2017. Imagini 3D complexe, construite în jurul temei „Above and Beyond”, vor personaliza și vor reinterpreta fațada Casei Poporului, printr-un spectacol de sunet, lumină și culoare, „relieful” acesteia devenind o adevărată iluzie optică.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 16 SEPTEMBRIE


 RECOMANDĂRI

CURSURI DE ARTĂ

  • Cursurile de artă din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate, intr-un mediu select alaturi de copii de mai multe nationalitati. Rezervă un loc la cursurile de artă de la Academia de Arte „Marina Capatina”.

CURSURI FRANCEZĂ

  • Toamna se numără în franceză! Au început înscrierile la Cursurile anuale de limba franceză pentru copii și adolescenți organizate de Institutul Francez! O șansă pentru aceștia să învețe limba franceză într-un spațiu complet francofon, prin intermediul a numeroase activități interactive. Predarea se face exclusiv în limba franceză, cursurile au loc și dimineața dar și după-amiaza iar grupele sunt organizate în funcție de nivel și de vârstă pentru a optimiza potențialul fiecărui copil și a eficientiza procesul de învățare.

Citeşte şi: Back to school … cu rechizite gratis la Militari Shopping!

CURS DE EDUCAŢIE LEGISLATIVĂ ŞI SIGURANŢA COPILULUI

Citeste şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău

CURS DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ

  • ITsMAGIC® este despre a ii face pe copii competitivi IT în era digitală. Vezi detaliile Cursului de Programare & Robotica ITiny® +6 ani în anul şcolar 2017-2018. Cursurile sunt concepute special pentru cei mai curiosi si dornici de invatare. Toate materialele sunt furnizate de ITsMAGIC® (laptopuri, tablete, roboti educationali).

 DUMINICĂ 

17 SEPTEMBRIE 2017

 

TEATRU

 7  Vocile pădurii, Spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani cu Teatrul din Podul Meu, la Podul lui Sfredeluş. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

 8  Teatrul Coquette ne asteapta la spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani. Piesa pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor.

 

YOGA FAMILIEI

 9  Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

FESTIVAL

 10  American Independent Film Festival propune o selecție de producții independente și filme americane de artă, un tip de cinema bazat pe tradiția marilor filme narative americane. Prima ediție a festivalului are loc în perioada 15-21 septembrie 2017, la CinemaPRO și Cinemateca Eforie din București.

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

Citeşte şi: 11 Idei pentru Pregătirea Începerii Şcolii. Începe Şcoala şi Copilul Tău Intră în Panică?

SPECTACOL

 11 Tăpuşele vă invită la atelierul „Toamna pictată pe sticlă”, pentru copii cu vârste între 2-6 ani şi părinţii lor. Cele mai frumoase culori tomnatice te aşteaptă să le aşterni armonios, creând cel mai frumos tablou tomnatic.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 17 SEPTEMBRIE


  • Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU