Tabara Urbană de Creație și Dans la Victoria Dance Studio

25-29 Iunie 2018
București

🎀 Tabara Urbana de Creatie si Dans transformă vacanța de vară în București într-o tabără prelungită, cu distractie, dezvoltare personala și descoperiri. Facem miscare, desen si modelaj, balet, dans classic, dans modern, jazz, flamenco, streetdance, dans de caracter 🎀

Unde? Bucuresti, Bd. Hristo Botev, nr. 1, etaj 2

🎈In cadrul acesteia, copiii vor parcurge ziua facand miscare, desen si modelaj, balet, dans classic, dans modern, jazz, flamenco, streetdance, dans de caracter.

🎈In concluzie, vor face creatie, se vor bucura impreuna si vor interactiona, legand prietenii si dezvoltandu-si spiritul social. Participantii vor avea parte de mese sanatoase, introduse in momente esentiale.

🎈Activitatile sunt organizate in cadrul unui program adaptat dorintelor celor mici, astfel incat sa transforme vacanța de vară în București, într-o tabără urbană prelungită, cu distractie, dezvoltare personala și descoperiri.

🎈In Tabara Urbana de Creatie si Dans, copiii vor fi îndrumați de către instructori, persoane cu experiență, care folosesc tehnici moderne și inovatoare de învățare, pentru ca fiecare sa se bucure in felul sau.

🎀 Perioada: 25.06.2018-29.06.2018

Inscrierile se fac la adresa de mail.
Taxa de participare: 650 lei/toata perioada sau 150 lei/zi.

🎀 Contact
Telefon: 0743 226 996
E-mail: [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
25-29 Iunie 2018

Ora incepere:
09:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL