Targ cu mesteri si produse traditionale

21-23 Februarie 2014

Târgul cu meşteri şi produse tradiţionale, organizat între 21 şi 23 februarie 2014, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român

Cum sărbătoarea dragostei la români, Dragobetele , se apropie, puteţi târgui de aici tot felul de obiecte lucrate cu multă migală de meşteri populari, pe care să le dăruiţi persoanelor dragi. Veţi putea alege dintre obiecte din lemn sau ceramică, din piele sau os, ii sau icoane, bijuterii şi mărţişoare.

Pentru că în acestă sâmbătă sunt Moşii de Iarnă, gospodari din diferite zone ale ţării s-au pregătit cum se cuvine cu brânzeturi şi mezeluri făcute după reţete tradiţionale, cu dulceţuri, şerbet, zacuscă şi murături, cozonaci moldoveneşti, poale-n brâu şi plăcinte de Turnu, miere şi ulei presat la rece, pâine cu ceapă şi cu seminţe, vin din Vrancea şi palincă de Bihor.

Pentru colecţionari, vor fi la targ antichităţi ţărăneşti şi mobilier vechi, costume populare autentice şi nenumărate alte obiecte încărcate de istorie.

Toţi cei prezenţi se vor putea ospăta cu preparate proaspăt gătite: sărmăluţe cu mămăliguţă, cârnăciori şi pastramă, însoţite după voia fiecăruia de un pahar de vin sau ceai.

Copiii sunt chemaţi să fie artizani de mărţişoare la atelierul condus de doamna Cristina Vasilescu. Programul atelierului este sâmbătă între orele 13.00-17.00 şi duminică între 10.00-15.00.

Înscrieri se fac la telefon 0733051279 sau pe e-mail: artis.sap[email protected], iar taxa este de 15 lei pentru pachetul minim.

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 Februarie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL