Târg Piața Țărănească și Meșter(Ești) la MȚR | 10-12 Noiembrie

10-12 Noiembrie 2023
București

Zilele de toamnă sunt aici și noi la fel, cu un nou târg pentru tine! 🍁 Din 10 până în 12 Noiembrie 2023 curtea interioara a Muzeului Naţional al Ţăranului Român adună la un loc meșteri, artizani și producători tradiționali din toate zonele țării. 🗺️

Meșterii populari, pe care îi vom anunța curând, vor fi prezenți cu ii cusute manual, obiecte din lemn, vitralii, opinci, artă sacră, ceramică, icoane și măști. Artizanii vor aduce cu ei obiecte unice croșetate, lucrate din materiale naturale, lână împâslită, bijuterii, marochinărie tradițională și decorațiuni.
Producătorii îți vor pune la dispoziție cosmetice naturale, lavandă, flori, fructe din livezi îngrijite cu multă dragoste.

În plus, colecționarii de antichități țărănești te vor încânta cu lăzi de zestre, blidare, furci de tors, unelte din gospodăria țărănească, mobilier țărănesc, ii, fote, catrințe, valnice, marame, ștergare, paftale și podoabe, dar și cu tablouri, cărți vechi și obiecte de colecție.

Și asta nu e tot. Târgul Piața Tărănească și Meșter(ești) este și comunitatea tuturor celor care iubesc să gătească, dar și să…mănânce. 😋

La fața locului gospodine pricepute din dâmbovița îți pregătesc sărmăluțe cu carne din gospodăria proprie și mămăliguță pufoasă, fasole bătută cu glazură de ceapă, bulz delicios cu mămăligă și brânză de burduf, varză călită cu scăricică de porc și lipii proaspete.

🥧Mai pregătim pentru tine și deserturi apetisante: kusrtos kalacs, gogoși calde, clătite cu dulceață naturală, baclava și sarailii.
Ei, acum ar merge bine o cafea artizanală, o țuică sau o palincă, pe toate le găsești la noi în târg.☕️
Cum stai cu cămara? Dacă nu ai apucat încă să aduni toate proviziile de iarnă, nu-i nimic. După ce te-ai înfruptat din bunătăți, dă o tură pe la producătorii locali și ia la pachet preparate tradiționale din carne, brânzeturi, cașuri, cașcavaluri, fructe și legume proaspete, prăjituri de casă, miere și produse apicole, dulcețuri, zacuști si murături.

Te asteptăm cu drag 10-12 noiembrie, la MȚR, intrarea este liberă.

📍Muzeul Țăranului Român

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/276964235118460/

376037196_726957426110649_9120776311376328081_n

Detalii Eveniment

Perioada:
10-12 Noiembrie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL