Targul Colectionarilor de Machete | Palatul Bragadiru | 11 decembrie

Sâmbătă 11 Decembrie 2021
București

Târgul Colecţionarilor de Machete | Ediţia a V-a
Palatul Bragadiru – Teatrul Godot | sâmbătă, 11 dec 2021 | 09:00 – 20:00
Calea Rahovei 147-153 | FREE ENTRY

Pentru noi, cei care suntem pasionaţi şi care colecţionăm, obiectele care ne interesează devin o extensie a fiinţei noastre, prin valoarea lor emoţională şi materială. Fie că ne dorim să ordonăm haosul lumii în care trăim, fie că vrem să stăpânim universal creat de noi înşine, prin actul de a colecţiona ne dezvăluim propriile personalităţi şi căutări de sine.

Cum pasiunile noastre deschid noi orizonturi ale cunoaşterii, căci a căuta, a afla, a şti şi a deţine sunt valori care ne aduc împreună de fiecare dată, Târgul Colecţionarilor de Machete este un prilej special de întâlnire şi reconectare cu membrii comunităţii noastre, atât pentru colecţionari şi expozanţi de marcă din intreaga ţară, cât şi pentru aceia dintre voi care îşi doresc obiecte de colecţie unicat şi idei inedite pentru cadourile de Crăciun din acest an.

Pentru cea de-a V-a ediţie am ales o locaţie de poveste, un palat fondat în anul 1905, aflat în inima Bucureştiului: Palatul Bragdiru (Calea Rahovei 147 – 153).

Istoria personală a fiecărei colecţii expuse în cadrul evenimentului va fi completată de aerul interbelic al locaţiei, sinergia acestei întâlniri fiind un motiv în plus să ne vizitaţi, cu mic cu mare, în data de 11 decembrie, între orele 09:00 – 20:00.

REGULI PARTICIPARE:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Evenimentul se va desfăşura în conformitate cu măsurile legale şi normele de protecţie ale sănătăţii publice în vigoare la data evenimentului, iar accesul se va face exclusiv în baza certificatului verde.

În speranţa revenirii la o normalitate normală, vă aşteptăm la Palatul Bragadiru, sâmbătă
11 decembrie, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Decembrie 2021

Program:
09:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL