Teatrul Național pentru Copii Abracadabra 4-10 ani la Teatrul Naţional “I. L. Caragiale”

11:00 - 12:45
Duminică 18 Iunie 2023
București

❀ Teatrul Național pentru Copii Abracadabra ❀

Copiii sunt invitaţi să revină în Cetatea Poveștilor!

Duminică de duminică, (dar și sâmbăta!), de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, Magicianul Poveştilor împreună cu echipa sa vă aşteaptă în lumea Basmului românesc, în Cetatea Poveştilor, unde…

“În fiecare căsuță se află sau o poveste, sau un personaj care va prinde viață în fața dumneavoastră, dragi copii”.

❀ La fiecare reprezentație, altă poveste! ❀

🎩 Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA – De peste 20 de ani la TNB (!)

– Spectacole interactive!

Copiii urcă pe scenă, alături de actori, iau parte la Jocul de-a Teatrul și devin eroi de poveste. Basmele românilor, tradițiile și evenimentele speciale fac parte din repertoriul actualei stagiuni. #deneratat !

Pentru cei mai mici dintre spectatorii TNB, Magicianul Poveştilor a pregătit o nouă stagiune plină de surprize.

❀ Se joacă la Sala MEDIA!
❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.
Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special: Erou de poveste.
În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

❖ Bilete:
La Casa de bilete TNB – în foaierul Sălii “Ion Caramitru”

📍 Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2240902106100654/2462785890578940/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Iunie 2023

Program:
11:00 - 12:45

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul National „I.L.Caragiale”

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL