The Last Belle. Desene Animate 2D – Animație Premiată

VIDEO. The Last Belle este un scurtmetraj de animație 2D, câștigător la Park City Film Music Festival în 2014 și la Rhode Island International Film Festival în 2012. Filmul a fost creat folosind o tehnologie old-school, cu 35.000 de desene și picturi realizate manual și transpuse direct pe un film de 35 mm. Toate acestea fac din scurtmetraj un adevărat film de desene animate.

Filmul se bucură de regia lui Neil Boyle și de vocile unor actori cunoscuți precum Sienna Guillory, Colin McFarlane și Amanda Donohoe.

Un el și o ea se îndreaptă către locul de întâlnire stabilit pentru blind date: Wally se întrece mahmur cu ceasul către întâlnire și are parte de un drum de coșmar, în timp ce Rosie îl așteaptă nerăbdătoare într-un bar, visând cât de minunată va fi întâlnirea… dacă el apare.

Îți recomandăm: 

Top 2019! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România în 2019

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

The Last Belle – scurtmetraj de animație 2D

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU