Timisoara Street Food Carnival | 2019

10-12 Mai 2019
Timisoara

More than a f̶e̶s̶t̶i̶v̶a̶l̶. THE CARNIVAL! 🎭🎪🎡

Cel mai mare eveniment de street food din Europa vine la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean! Dacă ești un gurmand autentic, în calendarul tău 10, 11 și 12 mai sunt zile libere la degustat, pentru că ajungem la Timișoara.

Ce te așteaptă? 40 de vendori, preparate originale, artiști locali și internaționali și activități street art într-o locație surprinzătoare! 🚛

Nu rata Carnavalul la muzeu, pentru un maraton cu muzică bună, distracție și mâncare pe gustul tău. Te invităm la o cursă street food cu burgeri bine făcuți, pulled pork fraged, sandwich-uri proaspete, cu topping-uri surpriză, tacos și burritos spicy cu rezonanțe latino în farfurie, calamari crocanți sau paella gătită în stil spaniol, iar la desert venim cu înghețată, clătite pufoase, waffles belgiene sau cannoli.

ATELIERE PENTRU COPII by Ioana Covasa… la cel mai mare eveniment de street food din Europa care vine la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean in 10, 11 și 12 mai 2019.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

🎶 http://thecarnival.ro/musiclineup
Concertele live vin să condimenteze serile pe scena de la street food. Line-up-ul de senzație dă tonul distracției pe ritmurile celor de la Morcheeba, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Subcarpați, DJ Vadim și mulți alții!

Pentru o experiență completă, cei mai buni artiști îți aduc vibe-ul de Carnaval într-un show unic, în care jongleriile din farfurie și manifestările street art garantează o atmosferă de neuitat.

🎟 Bilete pe: http://bilete.thecarnival.ro

👉 Program The Carnival:
Vineri – 12:00 – 01:00
Sâmbătă – 12:00 – 02:00
Duminică – 12:00 – 00:00

Unde? Muzeul Satului Bănățean Timișoara , Str. Avram Imbroane nr. 31, Timisoara

Detalii Eveniment

Perioada:
10-12 Mai 2019

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
23:59

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL