Desene cu Tom şi Jerry. Desene Animate Online

VIDEO. Vezi toate variantele de desene cu Tom şi Jerry aparute din 1940. Tom şi Jerry sunt fără îndoială unele dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite personaje de desene animate de pe planetă.

Prima serie, de 114 episoade produse din 1940 până în 1953, a fost realizată de William Hanna şi Joseph Barbera şi a avut avut un succes nebun.

Acel succes a făcut ca cele două personaje, motanul Tom şi soricelul Jerry, să fie personajele mai multor serii până în zilele noastre, cu mai mic impact la public. Nu este de mirare că serialul a avut succes, este plin de umor de situaţie extrem de fizic. Un gen de umor care în engleză se numeşte slapstick humor, cu lipici la mase şi mai ales la copii, care se amuză la fiecare scenă.

Începem cu episoade din seriile cele mai reuşite:

Tom și Jerry. Spotlight Collection

Continuăm cu evoluţia seriilor, pe îndelete:

Tom şi Jerry. Desene Animate Online 1940-1953

Fără îndoială cele mai vechi episoade sunt şi cele mai reuşite. De la cele produse până în 1953 au mai apărut mai multe serii din care îţi propunem cateva episoade mai jos.

Desene cu Tom şi Jerry 1975

Tom şi Jerry. Desene Animate Boomerang

Desene cu Tom şi Jerry Kids

Desene Tom and Jerry Tales

Desene cu Tom şi Jerry Show (2014)

Despre Tom & Jerry

Tom este anti-eroul înfometat, motanul șmecher și ursuz care nu are decât o dorință, să îl mănânce pe Jerry. Tom încearcă toate șmecheriile posibile pentru a pune mâna pe șoarecele acela, dar nu reușește decât să facă praf casa. În numeroase episoade Tom Motanul încearcă să-l captureze pe Jerry Șoarecele colocatarul său nedorit, creând haos și dezastru. O fi Jerry mic, dar este suficient de inteligent pentru a întoarce lucrurile în favoarea lui când Tom și-o caută cu lumânarea.

În perechea Tom și Jerry, șoricelul este șeful. În anumite episoade Tom încearcă sa mănânce păsări, pești sau alți șoareci, însă niciodată pe Jerry sau pe Tuffy. Unele dintre motivele care duc la război sunt: sabotarea planurilor lui Tom de către abilul său inamic, consumarea alimentelor de către Jerry pe care Tom ar fi trebuit să le păzească, răzbunarea, un motan rival, o femelă sau doar din plăcerea unuia dintre cei doi inamici. Tom reușește rar să-l prindă pe Jerry, doar atunci când șoricelul ajută alte victime ale lui Tom.

Destul de interesant, la începutul episoadelor din “era Hanna-Barbera” lângă titlu apar chipurile lui Tom și a lui Jerry zâmbind unul la altul, ceea ce este destul de ciudat având în vedere că cei doi sunt inamici. Există, de asemenea mai multe cazuri în care aceștia prezintă sentimente de prietenie unul pentru altul ca de exemplu în episodul “Thomas îndrăgostit”. De asemenea în episodul “Jerry și leul” când Jerry se preface că este rănit, iar Tom aduce trusa de prim-ajutor pentru a-l ajuta pe Jerry. [Sursa: wikipedia.org]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU