Turtă dulce și Ciocolată Raw. Atelier de Gătit Sănătos pentru Părinți si Copii la Grădinița Montessano

11:00 - 12:30
Sâmbătă 08 Decembrie 2018
București

SOLD OUT! La atelierul din 8 Decembrie 2018 toate locurile sunt ocupate. Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu drag la sesiunea din 15 decembrie!

Vă invităm să intrați în lumea magică a aromelor de sărbători la Atelierul nostru de turtă dulce și Ciocolată raw la Grădinița Montessano. La atelierul de Gătit Sănătos pentru Părinți si Copii vom descoperi împreună cu Marinela, bucătarul Montessano, cum putem pregăti doua gustări dulci aromate, delicioase și hrănitoare: Turtă dulce și Ciocolată Raw, cu ingrediente BIO sănătoase.

Un atelier ce face parte din Programul de Gătit Sănătos cu Marinela Pentru Părinți și Copii.

Știm că mulți părinți își doresc să pregătească ceva bun și sănătos pentru copiii lor, de multe ori nu au timp, sau nu au testat anumite rețete și nu au experimentat. De aceea va invităm să pregătim împreună cu Marinela mâncăruri care ne hrănesc cu adevărat, ne aduc energie și bucurie și ne ajută să avem grijă de familiile noastre. În plus este un motiv de a petrece un timp de calitate împreună cu copilul Dvs. și de a-l obișnui cu dulciuri sănătoase, fără zahăr, cu ingrediente integrale, BIO, alese cu grijă.

Ce vom pregăti?

Doua Gustări dulci:  Turtă dulce cu făină integrală și Ciocolată Raw

Când are loc? Sâmbătă, 8 Decembrie, 11.00-12.30

Preț: 100 lei / părinte+copil (vârste +4 ani)

Avem doar 10 locuri disponibile (10 copii 10 părinți) de aceea vă rugăm să vă înscrieți din timp și să achitați in avans pentru a va putea confirma rezervarea locului. După înscriere veți primi contul în care puteți face plata.

Atelierul se va organiza dacă se va întruni numărul minim de participanți.

Înscrierile se fac prin acest formular: https://goo.gl/Si3Zvd

Facilitator

Marinela Gavriș este bucătarul Montessano, are experiență de 11 ani ca bucătar în restaurante cu meniuri moderne și diversificate, inclusiv preparate vegane. Anul trecut a participat la cursul de perfecționare în bucătărie vegetariană, organizat de Asociația Vegetarienilor din România și participă constant la cursuri de perfecționare în alimentația sănătoasă. Este o persoană pozitivă, veselă și energică și de-abia așteaptă să vă împărtășească rețete și tips&tricks ale bucătăriei sănătoase!

Înscrieți-vă acum!

Vă așteptăm cu drag și voie bună să descoperim secretele bucătăriei sănătoase cu Marinela!

Atelier gustari dulci turta dulce ciocolata raw montessano gokid montessano final

Despre Școala și Grădinița Montessano

Educația Montessori, Hrană organică, Sănătatea, Echilibrul, Inteligență emoțională și socială – dacă vă doriți toate acestea pentru copiii dumneavoastră, vă așteptăm să ne vizitați!

Oamenii care formează echipa Montessano sunt aleși cu grijă și drag, astfel încât cu toții să simțim armonia și bucuria unei colaborări pe termen lung, copii-părinți-pedagogi.

Educația Montessori presupune:

*Respectarea principiilor Montessori: educație centrată pe copil, folosind ca principii libertatea de mișcare și alegere (esențială pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independenței, auto-disciplinei și a autonomiei, inexistența pedepsei sau a recompensei, interacțiunea cu grupe mixte de vârstă. Iată aici care sunt principiile Montessori.

*Respectarea nevoilor și obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani și a celor specifice fiecărui copil în parte! Citește mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.

*Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internaționale AMI și dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.

*Activități conform curriculumului internațional Montessori 3-6 ani.

*Echipă pedagogică în curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani și coordonator pedagogic cu diplomă Montessori AMI.

Educație pentru Sănătate, pentru un Stil de Viață Sănătos

Oferim hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală.

Asigurăm un meniu echilibrat și ultradiversificat, cu multe crudități, fără zahăr sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrală, organică și preponderent bio; acordăm o atenție deosebită combinațiilor alimentare sănătoase, respectând intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corectă.

Hrana este pregătită zilnic în bucătăria proprie, această fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentației oferite copiilor, prin utilizarea de modalități corecte de preparare (fără prăjeli, adăugând la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi înalte), precum și de echipamente de preparare și servire sănătoase (cuțite ceramice, vase din sticlă și ceramică, tacâmuri din inox, storcător la rece).

Dezvoltăm o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață!

Contact Școala și Grădinita Montessano

Atelier gustari dulci turta dulce ciocolata raw montessano Atelier gustari dulci turta dulce ciocolata raw montessano gokid montessano final atelier-turta-dulce-fb-3-e1513030585582

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Decembrie 2018

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL