Un Cadou Special: Ceas GPS pentru Copii

Știm deja că tehnologia ne poate face viața mult mai ușoară. Și că a ajuns să fie o parte importantă din ea. Dacă stăm să ne gândim puțin, folosim telefoanele mobile pentru a ne trezi în fiecare dimineață. Mulți dintre noi chiar adorm butonându-le. Dar sunt gadgeturile inteligente la fel de importante și pentru copiii noștri? Când vine vorba de cadouri pentru copii, este un ceas GPS pentru copii o alegere inteligentă sau doar un moft?

Având în vedere faptul că acest gadget oferă un plus de siguranță micuților, am fi tentați să spunem că da. Unde mai pui că un smartwatch înseamnă acces la internet și social media, dar și aplicații utile pentru sănătate și stare de bine.

Ce înseamnă un cadou special?

Când vine vorba de copii, alegerea unui cadou nu e un lucru ușor. Pasionați astăzi de o jucărie, mâine de alta, cei mici se pot dovedi mai rapizi în schimbări de preferințe decât adulții. Plus că multe dintre lucrurile pe care am fi tentați să le cumpărăm pentru ei se pot dovedi a fi pur și simplu plictisitoare. Un nou gadget este o opțiune bună, care va face fericit orice copil, dar nu orice gadget merită prețul.

Un ceas GPS pentru copii este un gadget util și distractiv. Iar senzorul GPS reprezintă un atu important la capitolul siguranță. Asta înseamnă că nu te vei mai teme niciodată că nu știi unde este copilul tău. Dispozitivul îl va localiza pe hartă, iar tu vei vedea imediat unde este, doar uitându-te la telefon. În plus, multe modele de ceasuri inteligente au și funcții speciale, precum perimetru de siguranță. Asta înseamnă că primești alerte ori de câte ori copilul tău părăsește o anumită zonă. Rapid și ușor, tot direct pe smartphone.

Cadou pentru el, investiție pentru tine

Am arătat deja că un ceas GPS pentru copii este un cadou minunat pentru cel mic. Dar ce este el pentru tine? Răspunsul e simplu! O investiție utilă. Având în vedere funcțiile și aplicațiile GPS, perimetru de siguranță și SOS, un smartwatch pentru copii înseamnă un gadgets inteligent care îi poate oferi micuțului un plus de siguranță. Dar și ție, ca părinte, un plus de liniște. Prețurile nu sunt mari, iar investiția se amortizează ușor. Pentru că economisești timp și bani pe care i-ai cheltui oricum sunându-ți copilul, căutându-l sau pur și simplu plimbându-l .

În plus, un ceas GPS pentru copii nu înseamnă doar un mare minus la capitolul griji pentru siguranța celui mic. El este și o investiție utilă pentru sănătatea și starea de bine a copilului tău. Ceasurile smart au avut succes datorită aplicațiilor de sănătate și wellness cu care sunt echipate. Ele au pedometru, pentru a ne arăta ce nivel de activitate fizică avem, zi de zi. Sunt echipate și cu aplicații de monitorizare a somnului și diverși senzori, ceea ce ne ajută să ne monitorizăm permanent starea de sănătate. Dar și să luăm măsuri, atunci când e necesar. Toate aceste funcții sunt utile și importante și pentru copilul tău.

Ceas GPS pentru copii – de ce?

Chiar dacă ceasurile smart și brățările de fitness par dispozitive dedicate adulților, adevărul este că ele sunt extrem de potrivite și pentru copii. Dincolo de avantajele pe care le oferă la capitolul siguranță și stare de bine, ele sunt accesorii moderne și fun. Orice copil va fi încântat să primească un dispozitiv modern, cu acces la internet și social media, cu aplicații interesante și cameră foto. Iar tu îți vei putea supraveghea copilul rapid și ușor, fără să-l întrerupi din activitățile zilnice.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU