Unde Ieșim cu Cei Mici în Weekend. 12 Evenimente @ București 9-10 Februarie

Bine te-am regăsit! Ai toate motivele să aștepți cu nerăbdare weekendul. Acesta vine cu temperaturi pozitive și zile însorite! Și pentru că Ministerul Sănătăţii vrea să pună bazele unui program naţional care să ofere gratuit vitamina D copiilor, ne propunem să îi luăm de mânuțe pe cei mici și să profităm de soare din partea ministerului timp de minim 15 minute în fiecare zi a weekendului. Să fie primit!

SÂMBĂTĂ facem baloane de săpun pătrate și triunghiulare, ne descoperim emotiile, sa invatam sa le acceptam si sa dobandim abilitati de comunicare pentru o exprimare non-violenta, aflăm câte stele s-au descoperit până în prezent și câte se pot vedea prin marile telescoape, sau mergem la Body Mind Spirit Expo.

DUMINICĂ ne lăsăm seduși de o poveste bazată pe o legendă amerindiană despre Iktomi, spiritul jucăuş şi pus pe farse, încercăm un atelier senzorial si de dezvoltarea gandirii si comunicarii sau vizităm primul târg de carte din România în cadrul căruia cititorii își transformă bibliotecile în mini-librării pentru cei interesați să cumpere cărți la prețuri reduse.

Vezi mai jos unde putem merge cu copiii la ateliere, spectacole și alte evenimente pentru copii și părinți organizate la București în 9-10 februarie.

Vă dorim un sfârșit de săptămână minunat!

vremea bucuresti 9-10 februarie (1)

SÂMBĂTĂ

9 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

1Cum atelierul “Emoții colorate” a daruit copiilor de 4-7 ani si parintilor deopotriva emotii pozitive, ne-am propus sa repetam experienta intr-un format cu durata de o ora si 30 de minute. Te asteptam cu mare bucurie la atelier, sa ne descoperim emotiile, sa invatam sa le acceptam si sa dobandim abilitati de comunicare pentru o exprimare non-violenta.

2Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 9 februarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum facem un balon rezistent la foc? Baloanele de săpun rotunde sunt interesante, însă distracția mare ne-o vor asigura baloanele de săpun pătrate și triunghiulare! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare!

Îți recomandăm: Top 2018! Cele Mai Citite Articole pe Blogurile de Parenting din România

3

Observatorul Astronomic vă invită la prezentarea de astronomie „Câte stele sunt pe cer?”Veți vedea efectiv câte stele s-au descoperit până în prezent, câte se pot vedea prin marile telescoape, dar și ce alte tipuri de obiecte să găsesc în Univers. Prezentarea are loc la Palatul Suțu din Bd. Ion C. Brătianu, nr. 2.

4 Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.


 PETRECERI

Ești un părinte modern? Suntem siguri de asta! Vrei să îi oferi juniorului tău o amintire de neuitat alături de prietenii săi? Într-o societate în care totul evoluează, cea mai noua locație pentru copii, Univrse, le oferă copiilor distracție fără limite în Realitate Virtuală, transformându-i în personajele principale ale jocurilor pe care le jucau pănă acum pe calculator. Alege pentru petrecerea copilului tău Univrse – un spațiu de distracție special pentru copiii de astăzi!

 CURSURI

In prag de primavara Clever Children din sectorul 2 lanseaza cursurile si in timpul saptamanii, atat pentru prescolari (4-6 ani) cat si pentru scolari (7-13 ani). Scopul programelor este de a forma și dezvolta abilități de viață  necesare copiilor: gândirea creativă, atitudinea pozitivă, comportamentul civilizat și manierele elegante, abilitățile antreprenoriale, relaționarea socială și lucrul în echipă. Vezi orarul săptămânal 18 februarie -15 martie 2019Primele 10 locuri beneficiaza de reducere 25% din valoarea abonamentului lunar!


SPECTACOLE

5Teatrul din Podul Meu vă aşteaptă tot weekendul la Clubul Miruna cu două spectacole. Sâmbătă copiii de 1-3 ani se vor putea bucura de spectacolul Culori. Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi.

6Îndrăgitul spectacol pentru copii Praslea cel Voinic si Merele de aur din repertoriul Teatrului Coquette revine cu o nouă reprezentație! Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, interactiv și plin de umor.

TÂRG

7 Primavara incepe cu Body Mind Spirit Expo! Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase isi deschide portile pe 8 Februarie, de la ora 12. Vei regasi un program unic care inspiră şi permite sănătatea, armonia pentru trup, minte & spirit şi care va reuni o serie de manifestări. Intrarea este libera!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 9 FEBRUARIE


 RECOMANDARE 23 FEBRUARIE

O întâlnire cu mult joc și voie bună, pentru copii și părinți împreună. Un atelier ce deschide porțile înțelegerii propriului copil într-un fel nou, a unui nou mod de a relaționa și comunica. La Atelierul BRIZA – Dezvoltare Personală Integrală pentru Copii și Părinți – Comunicarea cu copilul tău, copiii lucrează separat sub îndrumarea Călăuzelor BRIZA. Însoțim copiii și îi ghidăm către conexiunea cu lumea lor interioară, cu fantezia, imaginația și o gândire liberă, curată și creatoare. În acest timp, părinții lucrează împreună cu Călăuzele Călătoriei Inimii, exersând Practica Prezenței, privirea interioară și conștientizând diferite aspecte ale spațiului interior, dar și relațional.


DUMINICĂ

10 FEBRUARIE 2019

ATELIERE

8 Daca ai avea o tolba in care sa gasesti flori din iaurt, culori, zahar, desen, coca, scortisoara, muzica, modelaj, ritm, cuvinte, vanilie, parinte si copil ce ai face cu ele? La Căsuța lui Shoshon te așteaptă un atelier senzorial si de dezvoltarea gandirii si comunicarii, pentru copii de 6 luni – 3 ani si parintii lor. Simtim, exploram, ne descoperim si invatam sa argumentam (sa ne exprimam argumentat).

9 Ce poți face într-o săptămână friguroasă de vacanță? Te joci, că pentru asta-i vacanța: de-a regizorul, scenaristul, maestrul hârtier sau actorul, animatorul, pictorul ori modelatorul în ceară, țesătorul de povești sau de fire. Muzeul Țăranului Român vă invită duminică, cu mic, cu mare, la o noua serie de ateliere de modelaj. De ce modelaj în lut? Dezvoltă inteligența emoțională și motricitatea fină, gândirea spațială și creativitatea.

SPECTACOLE

10 Teatrul din Podul Meu vă aşteaptă tot weekendul la Clubul Miruna cu două spectacole. Duminică copiii mai mari de 2 ani se vor putea bucura de spectacolul de umbre Poveşti cu indieni. O poveste bazată pe o legendă amerindiană despre Iktomi, spiritul jucăuş şi pus pe farse. Copiii vor avea ocazia să se familiarizeze cu mituri şi legende din folclorul indienilor americani.

11 Teatrul Coquette va asteapta la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici. Este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

TÂRG

12Shop my library, primul târg de carte din România în cadrul căruia cititorii își transformă bibliotecile în mini-librării pentru cei interesați să cumpere cărți la prețuri reduse, revine cu ediția a III-a.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 10 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU