Unde iesim cu copiii de 1 mai 2015?

 

Idei de evenimente si activitati pentru mini-vacanta 1-3 mai 2015

 

Spectacole pentru copii de 1-3 mai 2015, in Bucuresti

Vineri, 1 mai, ora 11.30 Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii “Vulpea si Corbul” dupa fabula  scrisa de La Fontaine.

Vineri, 1 mai, ora 18, Eveniment pentru mamici cu pitici împreună cu Nicoleta Rusu – Atelier Masti din burete pentru copii.

Sambata, 2 mai la orele 11 si 16 Spectacol de teatru pentru copii peste 7 ani – Insula misterioasa. Spectacol realizat de Teatrul Ion Creanga.

Sambata 2 mai la ora 11, Spectacol atelier pentru copii 3-7 ani cu Tapusele –  Aventurile unui fir de nisip, dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Anamaria Constantin Lembrău.

Pe 2 mai, de la 11, Teatrul Dubee Doo va juca spectacolul Ursul pacalit de vulpe la Terasa Berarilor. Pe o scenă în aer liber, terasa se va transforma într-un tărâm de poveste,

Pe 2 si 3 mai, de la ora 11, la Cinema Elvira Popescu este filmul pentru copii Minuscule.

Duminica 3 mai, ora 11 are loc spectacolul nonverbal însoţit de acompaniament musical live, „Drumuri de nisip” pentru copii 1-5 ani cu Compania Hopa-Trop.

Duminica, 3 Mai 2015, ora 11:00 va invitam la o ieşire cu familia la mini Teatrul de Magie, la Houdini Magic Bar din Calea Victoriei 101. Kids Magic Workshop – un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti.

Daca doriti sa mancati in oras, neaparat sa alegeti un restaurant cu loc de joaca, pentru a putea manca in tihna 🙂

 

evenimente copii 1 mai 2015

 

 

Unde mergem cu copiii de 1 mai? Iesiri in aer liber.

 

1.Parcul Herastrau din Bucuresti are foarte multe atractii

* Parcul de aventura din Herastrau, este deschis de 1 mai si in weekend daca este vreme buna.

* Insula Copiilor este locatia special pregatita pentru sezonul cald si situata la 100m de Balonul Copiilor, in spatele restaurantului Herastrau, pe malul lacului. Cei peste 3000m.p., vegetatia, copacii, iazul cu testoase, ii confera un farmec aparte. Copiii se pot bucura de tobogan, castel, piscina cu bile, etc.

*Muzeul Satului unde va puteti plimba cu copiii, puteti lua o gustare, e loc sa faceti jocuri in iarba verde, etc.

 

2.Parcuri de aventura din jurul Bucurestiului

Parcul Aventura Edenland este deschis! La 20 km de centrul Bucurestiului, pe Str. Cantonului, in Balotesti, te invita la joaca! Trasee in copaci, loc de joaca, tir cu arcul, airsoft, paintbal si multe alte surprize intr-un loc de poveste! Tot aici te poti relaxa in aer liber la o plimbare cu bicicleta prin padure sau poti experimenta senzatii tari sarind in gol de la 15m, in deplina siguranta, bineinteles!

Aici gasiti informatii despre mai multe parcuri de aventura din jurul Bucurestiului.

 

3. Vizita la Ferma Animalelor din Pantelimon, distractie pentru copii

Va puteti rezerva o zi intreaga sa stati acolo, in afara de vizita animalelor, copiii se pot juca la locurile de joaca, pot sari pe trambulina sau se pot plimba cu poneii. La numai 4,5 km de Cora Pantelimon (Bucuresti. ) se afla Ferma animalelor indragita de copii.

 

4. Bucharest City Tour – Puteti face un tur ghidat al Bucurestiului cu autocarele speciale de turisti. Plecarile sunt din Piata Presei.

 

 Asteptam si sugestiile voastre pentru petrecerea timpului liber alaturi de copii pe perioada vacantei de 1 mai 🙂

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU