Unde Ieşim cu Copiii în Vacanţa de Iarnă în Bucureşti. 15+ Evenimente şi Activităţi la Începutul Anului 2018

Suntem în perioada sărbătorilor şi ne petrecem mai mult timp în casă, alături de cei dragi. Nu uităm însă că cei mici au mare nevoie de ieşiri în aer liber şi de socializare. De aceea îţi aducem câteva recomandări de ieşiri la evenimente şi activităţi potrivite pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2017-2018.

Vezi lista noastră de recomandări de activităţi şi evenimente pentru toată familia în perioada sărbătorilor la Bucureşti: evenimente diverse, ieşiri la patinoar şi la târgurile din oraş.

Unde ieşim cu copiii în minivacanţa de sărbători în Bucureşti?

1 Mergem să facem mişcare şi să ne distrăm la patinoar! Vezi lista actualizată de Patinoare deschise în Bucureşti în sezonul 2017-2018. Sunt nu mai puţin de 12 patinoare deschise, majoritatea în aer liber.

Vezi şi: Start Înscrieri la Atelierele MiMa. Educaţie Muzicală bazată pe Metode de Pedagogie Activă: Dalcroze, Orff şi Kodaly

2 4-12 IAN 2018. Suntem în vacanţă şi de aceea mulţi dintre noi se pot gândi să apeleze la un program pentru cei mici. Elefănţelul curios a pregătit un program de vacanţă pentru a întâmpina cum se cuvine noul an! Cei mici învaţă prin joc şi joaca iar fişele de lucru sunt bonus şi se consumă doar cu acordul copiilor.

3 5 IAN 2018. British Football School ne invită la Fotbal in Engleză pentru copii cu varsta cuprinsă intre 7-12 ani! Sesiunile de instruire încorporează jocuri rapide amuzante, care oferă copilului șansa de a se bucura de experiența supremă ce o oferă fotbal, indiferent de pregătirea pe care o are. Ne asigurăm că toți copiii vor avea o experiență fantastică jucând fotbal, învățând jocuri și lucruri noi, întâlnind noi prieteni și având parte de multă distracție!

 

Practice makes perfect! Bravo to our young players still training in the cool weather! Join us for a free training session!
⚽⚽⚽⚽😊😊😊😊🇬🇧🇦🇩
Prin antrenament puteți deveni experți! Bravo micilor noștri jucători care înca se antrenează în ciuda vremii reci! Vă așteptăm alături de noi pentru o ședință gratuită!
Tel: +40721109345
Email: info@britishfootballschool.com
Web: ro.britishfootballschool.com
#bfsromania #bfs #britishfootballschool #international #football #school #romania #bucharest #children #fun #sport #distracţie #Engleză #parinti #copii #bucuresti #grupulmamici

Posted by BFS Romania on Wednesday, November 1, 2017

 

4 6 IAN 2018. Teatrul Coquette ne aşteaptă la spectacolul Muzicantii din Bremen, o poveste despre speranța și prietenie. Cand cei diferiti reusesc sa se accepte si sa devina prieteni, pot pune chiar si hotii pe fuga! 

5 7 IAN 2018. Salina by ABC va asteapta cu mult entuziasm la un nou spectacol de teatru destinat copiilor: “Cesuleț Timpulescu vrea să fie șoricel” – o lecție emoționantă despre vise și fericire, într-un ambalaj de bună dispoziție și joacă! Vom afla impreuna povestea domnului Cesulet Timpulescu. Ce ii place sa faca? Ce nu-i place sa faca? Care este programul lui zilnic? La ce viseaza Cesulet Timpulescu?spectacol pentru copii la salina6 7 IAN 2018. Facem mişcare la o clasa de yoga pentru părinte-copilAnca Irimia te aşteaptă la Studioul PsihoYoga la o oră de conectare cu copilul, prin posturi yoga adaptate copiilor de peste 4 ani, într-un mod jucăuş şi distractiv. Se lucrează în tandem, perechea se conecteaza in cadrul practicii, fiecare la ritmurile partenerului (respirator, cardiac). Ca rezultat, in plan emotional, energetic apare o armonizare, intarire a relatiei parinte-copil, sau o ameliorare a ei, daca relatia este mai “agitata”.

yoga familiei

7 7 IAN 2018. Teatrul Apolo111 ne invită la spectacolul de teatru muzical „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”. Un spectacol hazliu şi creativ pentru copii de 3-10 ani, adaptare după îndrăgita poveste pentru copii cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti.

8 7 IAN 2018. Duminica in familie cu teatru pentru copii la Restaurant Dines lângă Parcul Carol! Spectacol gratuit, in fiecare Duminica de la ora 12:00 – 13:00. Cei mici sunt implicati in poveste de catre actori, iar parintii pot fi astfel linistiti ca de copii se va ocupa mereu cineva. Loc de joaca si meniu special pentru copii.

9 Facem o vizită la muzeele kid-friendly deschise în această perioadă:

Exceptând ziua de 1 ianuarie, Muzeul Antipa are porţile deschise în această perioadă şi ne aşteapră cu expoziţiile permanente sau temporare:

  • Vineri, 29 decembrie 2017DESCHIS (între 10:00 – 18:00);
  • Sâmbătă, 30 decembrie 2017DESCHIS (între 10:00 – 19:00);
  • Duminică, 31 decembrie 2017DESCHIS (între 10:00 – 14:00);
  • Luni, 1 ianuarie 2018ÎNCHIS;
  • Marți, 2 ianuarie 2018DESCHIS (între 10:00 – 18:00);
  • Miercuri, 3 ianuarie 2018DESCHIS (între 10:00 – 18:00).

„#Venin – frumuseţi de

Petrecere de Revelion in familie

neatins” (Episodul 1 – „Acvariul”)

Ştiaţi că în lume există mult mai multe specii de peşti veninoşi decât de şerpi veninoşi?

Vă invităm la expoziţia „#Venin – frumuseţi de neatins” pentru a descoperi aspecte extrem de interesante despre speciile de peşti veninoşi! Programul de vizitare pentru weekend este între orele 10.00 şi 19.00. Vă aşteptăm în număr cât mai mare!

Video: Ionuț Ștefan Iorgu

Posted by Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” on Friday, February 24, 2017

 

La Muzeul CFR programul este deschis de miercuri până duminică între 10:00 şi 16:00, cu menţiunea că în 31 decembrie este închis.

La Orăşelul Cunoaşterii este închis din 30 decembrie până în 2 ianuarie 2018, deci poţi planifica o vizită miercuri 3 ianuarie.

Muzeul Satului Dimitrie Gusti este în general deschis zilnic între 9:00 şi 17:00- În 30 decembrie însă programul va fi 09:00-14:30, urmând ca între 31 decembrie şi 2 ianuarie 2018 să fie închis.

La Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida programul este de miercuri până duminică de la 9:30 la 17:00.

10 Dacă frigul nu ne lasă să stăm prea mult afară în parcurile din Bucureşti, verificăm lista de locuri de joacă deosebite şi planificăm o oră de distracţie.

Perete de cățărat cu realitate augumentată la Kiddo Play Academy

Vino să te cațeri pe primul perete augumentat din România!

Descoperă noile jocuri provocatoare pentru copii de toate vârstele și îmbină sportul cu distracția.

Te așteptăm la Kiddo Play Academy!

via Augmented Climbing Wall

Posted by KIDDO Play Academy on Wednesday, December 6, 2017

 

Până în 7 ianuarie în locaţiile Gymboland suntem invitaţi să simțim bucuria sărbătorilor de iarnă cu programul „Ninge cu zâmbete la Gymboland„. În fiecare zi, între orele 11:00-19:00 ne jucăm cu bulgării de nea sau suntem inspirați de oamenii de zăpadă la atelierele noastre de creație.

11 8-12 IAN 2018. În timpul vacanței de iarnă NoGravity Club invită copiii de 7-12 ani să participe la Școala Premium de Iarnă organizată cu sprijinul Centrului Sportiv Educativ Berceni în perioada 8 – 12 ianuarie 2018! În numai 5 zile ai vor exersa arte marțiale, vor descoperi tehnicile elementare de cățărat, se vor iniția și perfecționa în înot și vor avea parte chiar şi de o introducere detaliată în mecatronică.

  12Mergem la ski! Serios! În Pipera, la Divertiland te aşteaptă Santa Claus Kingdom, cel mai mare regat acoperit dedicat iernii! Acolo vei găsi pârtie acoperită de schi, gonflabile şi multe evenimente.

Vino la Santa Claus Kingdom in Pipera, la cel mai mare regat acoperit dedicat iernii! Te asteptam cu partie acoperita de schi, gonflabile si multe evenimente. Ne vedem aici, pe Soseaua Pipera Nr. 59. Detalii si program pe www.santaclauskingdom.ro.

Posted by Divertiland Playland on Friday, November 27, 2015

13 Vizităm târgurile de sărbători organizate în Bucureşti.

Posted by Compania Municipală Agrement București on Saturday, December 23, 2017


EVENIMENTE TRECUTE

14 31 DEC 2017. Planificăm să petrecem noaptea dintre ani în familie şi căutăm pe ultima sută de metri  cel mai bun REVELION 2018 la care să mergem împreună cu cei mici!

15 31 DEC 2017. De când îți dorești ca petrecerea de sfârșit de an să te găsească într-unul dintre cele mai frumoase orașe de pe glob! Anul acesta îţi poţi reinventa visul la Caro, cu un Revelion cât o Vacanță în jurul lumii. Organizatorii au pregătit o ofertă specială nu doar pentru o noapte de petrecere în București, ci pentru o călătorie pe 5 meridiane.

16 2 IAN 2018. Olimpiada Lego organizata de Jollero Playground este un concurs destinat tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 1-10 ani. Acestia se vor putea inscrie in functie de varsta in una din cele doua grupe de varsta 1-5 ani si 6-10 ani. Cei mici vor putea fi ajutati de unul dintre parinti in constructiile ce vor intra in concurs.

17 2 IAN 2018. Seria filmelor pentru întrega familie continuă şi în vacanţă la Cinema Elvire Popesco. La ora 16:30, ridicăm ancora şi ne (re)întâlnim cu „Elias şi secretul din marele port”.

18 2 IAN 2018. Podul lui Sfredeluş aşteaptă copiii de 1-3 ani la Joaca senzoriala de martea, parte a proiectului Povesti de jucat si jocuri de povestit, pentru a intra in aventura explorarii senzoriale: sa vedem, sa mirosim, sa pipaim, sa gustam, sa sarim, sa ne rostogolim, sa apucam, sa insiram, sa taiem, sa lipim, sa mototolim……. SA NE JUCAM cu prieteni noi.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU