Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti 19-20 Noiembrie

Brrrrr! A venit frigul. Dar avem veşti bune pentru weekend. Vineri şi sâmbătă va fi ceva mai cald şi vom putea ieşi la plimbare şi joacă. Vezi şi cele mai importante evenimente de weekend pentru copii şi părinţi. Ne planificăm din timp ieşirile cu copilul, locurile sunt limitate la majoritatea evenimentelor.

Vezi unde ieşim cu copilul în Bucureşti în weekend-ul 19-20 Noiembrie.

Dacă planuiţi să plecaţi din Bucureşti vezi şi recomandările noastre de excursii de weekend.

Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti 19-20 Noiembrie
meteoblue.com

RECOMANDARE

◉  Târgul Internaţional Gaudeamus 16 – 20 noiembrie

  • Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură se desfăşoară în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România revine în acest an cu o ofertă de neegalat, respectând tradiţia celor peste 20 de ani de existenţă în care am rămas fideli publicului nostru. Vezi detaliile evenimentului aici.

 _________

VINERI
18 NOIEMBRIE 2016

Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti

 

  • Copiii intre 1 si 3 ani pot participa la un atelier de educatie timpurie prin teatru, cu Voicu Hetel. Teatrul din Podul Meu aduce la Kindi Center cel mai nou spectacol-atelier: “PE NISIP”regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

____________

RECOMANDĂRI DE BLACK FRIDAY!

befunky-collage

____________

 

SÂMBĂTĂ
19 NOIEMBRIE 2016

Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti 19-20 Noiembrie

 

SPECTACOLE

  • Un nou spectacol interactiv pentru copii in repertoriul Teatrului Coquette in stagiunea 2016-2017: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.

 ATELIERE

  • Clubul Copiilor Isteti ii invita pe copii la un atelier de creatie si mesterit propriul ceas. Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul.
  • Vrei sa cunosti practic ce presupune metoda Montessori? Vrei sa vezi cum reactioneaza copilul tau la metodă? Vrei să îi permiţi să experimenteze mediul si materialele specifice pedagogiei? Vino cu cel mic la un atelier de lucru cu materiale Montessori, dedicat copiilor cu varste intre 2 si 4 ani.

 

LANSARE POVEŞTI TERAPEUTICE

 

Vezi toate evenimentele pentru copii de sâmbătă 19 noiembrie.

 _________

 

DUMINICĂ
20 NOIEMBRIE 2016

Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti 19-20 Noiembrie

 

 SPECTACOLE

  • Ne face mare placere sa va anuntam ca seria de spectacole de teatru pentru copii RAZI CU POFTA, CRESTI USOR, revine la Casuta Aventurilor cu primul spectacol: SCUFITA ROSIE

 ATELIERE

FESTIVAL DE FILM

  • KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Copii continuă până în 20 noiembrie la Cinema PRO, Cinemateca Eforie, Cinema Elvira Popescu, Cinema Muzeul Țăranului Român și Hollywood Multiplex. Este considerat unul dintre cele mai mari festivaluri de filme internationale pentru publicul tânăr din Europa Centrală și de Sud-Est. Vezi programul KINOdiseea 2016.

 

Vezi toate evenimentele pentru copii de dumnică 20 noiembrie.

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU