Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti. Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Februarie

Cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekend 25-26 februarie.

SOARE! SUPER! Nu-i aşa că îţi era dor de căldura lui? Ei bine, vom avea parte de soare din plin în zilele următoare.

Exceptând ziua de sâmbătă, când ne luăm porţia de vreme ploioasă, pare că ne aşteaptă o săptămână plină cu mai mult de 9 ore de soare zilnic! Simţim deja energia primăverii şi plănuim ieşiri în aer liber dar şi la spectacole şi ateliere!

Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Februarie vremea
meteoblue.com

 MIERCURI – VINERI 

22-24 FEBRUARIE 2017

 

 ATELIERE PĂRINŢI

  • Săptămâna PSI pentru părinți te invită în 7 orașe la o serie de ateliere dedicate parintilor cu acces gratuit in Librariile Carturesti.

Citeşte şi: Copilului Tău îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Avem pentru a-l Ajuta

 TEATRU

TOATE RECOMANDĂRILE DE SĂPTĂMÂNA ASTA


 SÂMBĂTĂ 

25 FEBRUARIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Februarie

 SPECTACOLE

  • Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la spectacol: Califul Barza are umor adecvat copiilor, fiind inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”.

Citeşte şi: Cel Mai Fermecător Omagiu Adus Mamei. Kirsten Mitchell şi Proiectul Wonderland

 ATELIERE

  • Ce stiti despre vulcani? Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Cu ajutorul experimentelor fizice și chimice vom aborda teme ce țin de natură și mediul înconjurător pe înțelesul celor mici la Atelierele de experimente pentru copii 5-8 ani.

  • ALaNDaLa vă așteaptă în această sâmbătă la un atelier de făcut mărțisoare puțin diferit: Martisoare cu sclipici, recomandat pentru copii de 2-8 ani.
  • Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învața să le și gestioneze. Mai sunt 2 locuri libere la grupa cu varste intre 8-10 ani. Va asteptam sa va alaturati!
  • Carnaval la Muzeul Satului! În data de 25 februarie 2017, ora 11.00, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, din Bulevardul Kiseleff nr. 28-30 – Bucureşti, va avea loc proiectul cu titlul „E VREMEA CARNAVALULUI” – ediţia a VIII-a. Iniţiat de Uniunea Elenă din România, proiectul se desfăşoară pentru a doua oară în parteneriat cu Muzeul Naţional al Satului. Evenimentul promovează tradiţiile greceşti ocazionate de intrarea în Postul Paştelui. Grecii de pretutindeni întâmpină prima zi de post – Lunea Curată (Kathara Deftera) într-o lume a personajelor de poveste.  Vor participa membri ai comunităţilor teritoriale ale Uniunii Elene din România şi invitaţi din partea altor minorităţi.

 TÂRG DE MĂRŢIŞOR

  • Bounty Fair ediţia de Mărţişor, va avea loc în weekendul 25-26 februarie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti. Programul este de la 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 25 FEBRUARIE


 RECOMANDĂRI 

 OFERTA

◉ CURS

Citeşte şi: Împăratul Cioc de Sturz. Poveste pentru Copii de Fraţii Grimm

 DUMINICĂ 

26 FEBRUARIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 25-26 Februarie

 PROTEST PAŞNIC

  • Comunitatea Corupția ucide ne invită la un nou eveniment în Piaţa Victoriei, la care va fi creat un imens steag al Uniunii Europene: Operațiunea Steagul UE, #REZIST.

 ATELIER

  • Asociația Spring și Centrul Educațional Zuppy așteaptă copiii de 2-9 ani în fiecare weekend cu activități indoor și/sau outdoor, de dezvoltare personală și educativ-recreative, șah, Lego și socializare prin joacă.

 CURS ORIGAMI ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERI!

  • Suntem convinși că ați auzit de arta plierii hârtiei, însă știți oare beneficiile pe care Origami le aduce în dezvoltarea creativității și dexterității copilului? PlaYouth vă aşteaptă să aflaţi la cursul de origami pentru copii de 5-12 ani.

 SPECTACOLE

Vezi şi: Ferma Animalelor. Film de Animaţie despre Dictatură

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 26 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te rugăm să consulţi pachetele noastre de promovare sau să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU