Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti | Weekend 18-19 Februarie

București

Ne aşteaptă un weekend plin de ateliere şi spectacole. Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi, unde ieşim cu copilul în Bucureşti în weekendul 18-19 februarie.

Vremea este deja în încălzire, temperaturile vor fi pozitive, până sâmbătă ne vom bucura zilnic de cateva ore bune de soare.

Unde iesim cu copilul in weekend vremea in weekend
meteoblue.com

 VINERI 

17 FEBRUARIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 18-19 Februarie

 TEATRU

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 17 FEBRUARIE


 SÂMBĂTĂ 

18 FEBRUARIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 18-19 Februarie

 SPECTACOLE

  • Teatrul Ion Creangă vă invită la Pernuţa somnoroasă, un spectacol de teatru despre percepţie pentru copii 0-3 ani, unde umbrele, imaginile şi sentimentele încep să se contureze.

Citeşte şi: Review Punguta cu doi bani, spectacol la Opera Comica pt Copii

 ATELIERE

  • Alandala vă invită la un atelierul de creaţie cu poveşti şi iz de primăvară Zâna mărţi-pufosel, pentru copii jucăuşi de 3-8 ani.
  • Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Oare cum pot vedea sunetul? Va asteptam sa descoperim impreuna, sambata 18 februarie – ora 12.15.
  • Noul sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale continuă la Clubul Copiilor Isteți! Copilul tău își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Va asteptam sa va alaturati!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 18 FEBRUARIE


 RECOMANDĂRI 

 CURS

 RETREAT PENTRU PĂRINŢI

  • Snow Soul Yoga & Ski, retreat-ul de iarna organizat de PsihoYoga, ne aduce o binemeritata pauza de la ritmul nebunesc al vietii de zi cu zi, ne ajuta sa ne redescoperim pe noi insine si adevarata noastra natura, asa incat sa ne putem lasa sufletul sa straluceasca in albul pur al zapezii.

Citeşte şi: Pijamaua Somnoroasă. O Poveste de Zâna Lunia şi Zâna Azaleea

  • Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Cu ajutorul experimentelor fizice și chimice vom aborda teme ce țin de natură și mediul înconjurător pe înțelesul celor mici. Va asteptam cu drag la Clubul Copiilor Isteți la atelierele de Experimente cu reacție și distracție.

 DUMINICĂ 

19 FEBRUARIE 2017

Recomandari de Evenimente pentru Copii în Weekend 18-19 Februarie

 

 ATELIERE

  • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Vino impreuna cu copilul tau la Atelierele Yoga Familiei unde vei beneficia de o ora de conectare cu copilul tau prin jocuri!

 SPECTACOLE

  • La spectacolul pentru copii Doctor Martinel de la Lente, copiii vor fi încurajați să-și schimbe atitudinea față de doctori și doctorii.Doctor Martinel le va explica copiilor de ce nu trebuie să le fie frică de stomatolog, îi va învăța să mănânce sănătos, câteva reguli de igienă și cum trebuie să se spele corect pe dinți.
  • Spectacol muzical pentru copii – Cantec pentru Tisha. Primul musical pentru copii realizat impreuna cu spectatorii, la Teatrul Elisabeta.

Vezi şi: Ferma Animalelor. Film de Animaţie despre Dictatură

  • Teatrul Coquette ne aşteaptă la Printesa si bobul de mazare, un spectacol pentru copii cu de 3-10 ani, realizat dupa basmul omonim scris de H.C. Andersen. Spectacolul prezinta povestea printului mofturos, cu un umor adecvat copiilor.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 19 FEBRUARIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU