Unde Ieşim cu Copilul în Weekend la Bucureşti în 22-23 Aprilie

București

Ne pregătim de un weekend cu ceva mai puţină ploaie la Bucureşti în weekendul 22-23 aprilie. Sâmbătă avem parte de o zi răcoroasă dar însorită, în timp ce duminică şansele de ploaie sunt destul de mari. Rezervă-ţi din timp locul la activităţi, părinţii vor căuta şi în acest weekend evenimente indoor pentru cei mici.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

Unde Ieşim cu Copilul în Weekend la Bucureşti în 22-23 Aprilie
meteoblue.com


 VINERI 

21 APRILIE 2017

◉ ATELIERE

◉ TEATRU

 • Teatrul Ion Creangă produce primul spectacol de teatru-dans adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani: „Zbor prin povești”.

FESTIVALUL LUMINII

 • Spotlight – Bucharest International Light Festival #3, are loc în perioada 20-23 aprilie. 22 de instalații de artă, 4 zile de festival, 9 țări participante, video mapping-uri pe clădiri emblematice din București, 7000 mp de expoziție. Evenimentul cu peste 200.000 de participanți în 2016, debutează joi, 20 aprilie, în Piața George Enescu, la ora 20:30 cu Phoenix Fire Dancers – un spectacol de lumină al companiei austriece Phoenix.

 SÂMBĂTĂ 

22 APRILIE 2017

Unde Ieşim cu Copilul în Weekend la Bucureşti în 22-23 Aprilie

ATELIERE

 • Vă asteptăm la Clubul Copiilor Isteți la o nouă serie a experimentelor! Haideți să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invăţare!
  Deși este cald și ne apropiem de vară, va invităm să experimentăm!
  Oare cum poți face zăpadă, chiar dacă nu mai este iarnă?
 • Clubul Copiilor Isteți deschide un nou modul Curcubeul Emoțiilor. Rezervă-i copilului tău un loc la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va invaţa să le și gestioneze.

SPECTACOLE

 • Clubul Miruna ne invita la spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvoboda, artistul ventriloc care a incantat publicul la Romanii au talent. un spectacol plin de umor, inedit si 100% interactiv.
 • Teatrul Coquette va asteapta la spectacolul de teatru pentru copii de 3-10 ani Greierele si Furnica. Binecunoscuta fabulă este povestită cu umor şi isteţime pentru cei mici.
 • Itsy Bitsy Show, cel mai fain eveniment de joaca, are loc la Happy Cinema, în Liberty Mall, Bucuresti. Copiii, parintii si bunicii vor porni in Ocolul Pamantului in 80 de… basme impreuna cu Profesorul de Joaca Leon Magdan, care va aduce magia, povestile, teatrul de umbre in cel mai interactiv spectacol, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

ATELIER PENTRU COPII ŞI PĂRINŢI

WORKSHOP PENTRU PĂRINŢI

Citeşte şi: De la Concepţie la Naştere. Detalii Vizuale ale Complexităţii Procesului Evolutiv

FESTIVALUL LUMINII

RELAXARE

 • Verde Stop Arena programeaza, un nou eveniment kid-friendly LazyDay, interval de acces la starea naturala de Dolce far’ Niente, cu soare, iarba proaspată şi intentia de a iesi hotarat din sezonul ploios. Care-i planul: un enorm gazon proaspat cu papadii pentru toata lumea, cu muzica misto, street food All-Stars, bere, multa bere şi nu in ultimul rand voi, adica noi, crowd-ul urban dornic de stat la soare in picioarele goale intru reconectare.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 22 APRILIE

 DUMINICĂ 

23 APRILIE 2017

 Unde Ieşim cu Copilul în Weekend la Bucureşti în 22-23 Aprilie

 

 TEATRU

 • Teatrul Ion Creangă adaptează una dintre cele mai îndrăgite și fermecătoare povești – „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry – într-un spectacol dedicat micuților de vârstă preșcolară. Un spectacol de teatru copii mici 0-6 ani la Teatrul Metropolis.

Citeşte şi: 7 Sfaturi pentru a Ajuta Copilul Să Gestioneze Furia

 ATELIERE

 • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin joaca!

FESTIVALUL LUMINII

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 23 APRILIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU