10 Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 9-10 Septembrie. Unde Ieşim cu Copilul în Ultimul Weekend din Vacanţă

Începe şcoala! Se apropie cu paşi repezi ultimul weekend din această vacanţă de vară. Ştim că faceţi ultimele pregătiri de şcoală însă cu siguranţă veţi găsi timp să ieşiţi să va bucuraţi de soare şi de ce au pregătit organizatorii de evenimente pentru copii şi părinţi.

Îţi aducem şi în acest weekend recomandările GOKID! de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 9-10 septembrie.

vremea în Bucureşti 8-9 septembrie
meteoblue.com

 

 SÂMBĂTĂ 

9 SEPTEMBRIE 2017

◉ TEATRU

 1  Teatrul din Podul Meu vine la Miramar Sportcafe cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

Citeşte şi: Traseu de Cicloturism și Drumeție în Parcul Natural Văcărești! Opt kilometri pe Biciclete Mountain Bike Pentru Adulți și Copii Însoțiți de Părinți

◉ FESTIVAL

 2  Festivalul Ambasadelor a 3-a editie, cel mai mare eveniment multicultural din Romania, cu tema din acest an ONE World, va avea loc in perioada 7-10 septembrie 2017 în trei locaţii din Bucureşti. INTRAREA GRATUITA!

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

◉ ATELIERE

 3  Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” în colaborare cu PhotographyStudio.Ro organizează evenimentul “De-a bușilea prin Muzeu”, care îşi propune să aducă la muzeu familii cu copii mici, viitori părinți și bunici în ziua prăznuirii Sfinţilor şi Drepţilor Ioachim şi Ana, părinţii Fecioarei Maria.

◉ LANSARE DE CARTE

 4  Prinţesa Urbană vă anunță cu mare bucurie lansarea primelor trei cărți pentru părinți din colecția „Educație cu blândețe”, pe care o coordonează la Editura Univers.

◉ INAUGURARE

  • De la ora 11:00 are loc DESCHIDEREA OFICIALA a celui de al doilea sediu CEI TREI MUSCHETARI – PORTHOS! Acesta se afla in Str. Cezar Bolliac nr. 42 sector 3, Bucuresti. Ca puncte de reper in vecinatate: Str. Popa Nan, str. Matei Basarab, Piata Alba Iulia.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 9 SEPTEMBRIE


 RECOMANDĂRI

◉ ATELIER

  • PsihoArmonie – Programul de Dezvoltare Personală Pentru Copii 4-6 ani si 7-12 ani incepe pe 16 Septembrie cu Oana Petriman la PsihArt! Atelierele PsihoArmonie au ca scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale, încurajarea autonomiei și creșterea încrederii în sine, precum și antrenarea competențelor sociale.

◉ CURSURI FRANCEZĂ

  • Toamna se numără în franceză! Au început înscrierile la Cursurile anuale de limba franceză pentru copii și adolescenți organizate de Institutul Francez! O șansă pentru aceștia să învețe limba franceză într-un spațiu complet francofon, prin intermediul a numeroase activități interactive. Predarea se face exclusiv în limba franceză, cursurile au loc și dimineața dar și după-amiaza iar grupele sunt organizate în funcție de nivel și de vârstă pentru a optimiza potențialul fiecărui copil și a eficientiza procesul de învățare.

Citeşte şi: Back to school … cu rechizite gratis la Militari Shopping!

◉ CURS DE EDUCAŢIE LEGISLATIVĂ ŞI SIGURANŢA COPILULUI

◉ PROGRAM PRE-GRĂDINIŢĂ PE BAZE MONTESSORI

  • Pentru părinții care își doresc copii autonomi, de mici, care să se dezvolte într-un mediu al respectului pentru ei și individualitatea lor, Kindi oferă programul Kindi Toddlers, program pre-grădiniță pe baze Montessori, dedicat copiilor între 1,6 – 3 ani. Un concept unic în București, construit pe bazele pedagogiei Montessori și conectarea copilului cu natura.

Citeste şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău

 DUMINICĂ 

10 SEPTEMBRIE 2017

◉ TEATRU

 5  Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

 6  Teatrul Coquette ne asteapta la spectacolul de teatru pentru copii 3- 10 ani Greierele si Furnica. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici.

◉ YOGA FAMILIEI

 7  Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

◉ SPECTACOL

 8  Nu-i așa că v-a fost dor de Circul AS și de frumusețea numerelor de jonglerie cu animăluțe vesele și prietenoase? Aflați că Salina by ABC v-a pregatit o întalnire cu adevărat specială! O sedinta de salinoterapie si un spectacol de circ sustinut de Circul As chiar in cadrul Salina by ABC!

Citeşte şi: 11 Idei pentru Pregătirea Începerii Şcolii. Începe Şcoala şi Copilul Tău Intră în Panică?

◉ ZI DE ZBOR

 9  Te-ai intrebat vreodata cum e sa zbori cu planorul sau cu avionul? Sau care sunt senzatiile cand sari cu parasuta? Vrei sa vezi lumea de sus? Daca vrei sa experimentezi zborul cu planorul, ULM sau avionul, daca vrei sa sari cu parasuta, este asteptat/a duminica la Zi de Zbor la Clinceni, la Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” Clinceni!

◉ FESTIVAL

 10  Producători români de legume, fructe, mezeluri și lactate, mâncăruri tradiționale dar și meșteșuguri prețioase, sunt toate reunite la Rural Fest 2017, un eveniment dedicat satului și tradițiilor românești.

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 10 SEPTEMBRIE


  • Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU