Unde Ieşim de Florii cu Copilul. Evenimente de Weekend în Bucureşti 8-9 Aprilie

Unde ieşim de Florii cu copilul, un weekend de evenimente pentru copii în Bucureşti. Ne pregătim pentru un weekend cu vreme de primăvară capricioasă. Noaptea temperaturile vor coborî sub limita de îngheţ şi ni se promit chiar şi nişte fulgi de nea.

Ziua însă vom avea parte de soare din belşug. Vezi unde ieşim în weekend cu copilul, evenimentele din Bucureşti în 8-9 aprilie.

Unde Ieşim de Florii cu Copilul. Evenimente în Bucureşti 8-9 Aprilie vremea in weekend
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

8 APRILIE 2017
Unde Ieşim de Florii cu Copilul | 8-9 Aprilie la Bucureşti

ATELIERE

 • Ne pregătim pentru Paște într-un mod distractiv! ALaNDaLa ne invita la „Iepurașul Matei și oul fermecat”, un atelier de creatie pentru copii unde ne putem proba dexteritatea și răbdarea.
 • Clubul Copiilor Isteti ne aşteaptă la atelierul de creatie si pictura „Cosuletul meu de Paste”. Fie că vorbim de oua sau iepurasi, culori pastelate, paiete sau perle, dantela sau gliter, fluturi sau flori, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea.
 • Clubul Copiilor Isteti va invită la o nouă serie de „Experimente cu Reactie si Distractie”! Lucrul in echipa, încrederea si stima de sine, atentia, răbdarea, bagajul de cunostinte… Toate acestea se îmbunătătesc atunci cand copiii vad câte lucruri pot face cu propriile mâini si doar sprijin si îndrumare din partea adultilor! Sâmbăta aceasta construim un circuit electric – soneria!
 • Iepurașul se oprește la Militari Shopping și te așteaptă la Ateliere Creative Gratuite și Concursuri Amuzante, în perioada 7-9 aprilie, împreună cu toată familia. Vino cu cei mici în Grădina Magică la ateliere de decoratiuni, la încondeiat ouă dar și o sesiune de poze instant! Nu rata distracția din acest weekend!

SPECTACOLE

 • Tăpuşele ne aşteaptă în weekend la spectacolul – atelier pentru copii de 1-4 ani „Povestile pietrelor”, un spectacol cu muzica live urmat de un atelier de pictura. Ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre: textură, culoare, asemanare, sunet, joc.
 • Teatrul Coquette invita în weekend la „Califul Barza”, un spectacol pentru copii cu umor adecvat, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem o porție bună de râs.
 • Dino Piccolino vine la Club educational Miruna cu spectacolul „Printesa mofturoasa”, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. O poveste cu final fericit, printesa realizand ca bunatatea invinge rautatea, binele invinge raul, iar cu prietenie, iubire si intelegere poti avea o viata fericita si implinita.

 CAMPIONATUL POVEŞTILOR

8-9 Aprilie: Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii – Eveniment la Muzeul Satului

8-9 Aprilie: Ograda: Târg de cultură și agricultură. Ediția de primăvară

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 8 APRILIE

Citeşte şi: Activităţi la Iarbă Verde în Familie. Cum Ne Pregătim şi Ce Facem la Pădure


Unde Mergem cu Copiii de Paşte în Zona Bucureştiului

 DUMINICĂ 

9 APRILIE 2017
Unde Ieşim de Florii cu Copilul | 8-9 Aprilie la Bucureşti

 WORKSHOP INTERACTIV

 • Rar am intalnit familii in care toate cele 3 generatii (nepoti, parinti si bunici) sa poata convietui in deplina armonie. In cazul meu, dupa 48 de ore de la „reunirea” familiei apar primele tensiuni. Oare la altii cum o fi? ?
  Raluca Mihai şi Andreea Ştefiuc ne invită la „Lupta dintre Generaţii”, un workshop dinamic şi interactiv de psihologie şi pedagogie aplicată. Vezi detaliile evenimentului.

 TEATRU

SPECTACOLE

 • Vio, unul dintre îndrăgitele personaje ale trupei de teatru muzical PAM PAM, își dă întâlnire cu copiii pentru un spectacol interactiv de dans, muzică și jocuri pe data de 9 aprilie!

 TARGURI / FESTIVALURI

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 9 APRILIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să consulţi pachetele noastre de promovare sau să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU