Unde mergem cu copilul in weekend 11-12 iunie 2016. Festivalul de teatru, Street Delivery si B-FIT

Festivaluri, spectacole si ateliere pentru copii. Unde mergem cu copilul in weekend 11-12 iunie 2016. In Parcul Kisekeff are loc Festivalul Amintiri din Copilarie, La Verona socializam la Street Delivery. Nu uita nici de B-FIT in the Street!, Festivalul Internațional de Teatru de Stradă.

Vremea se anunta placuta sambata si ceva mai capricioasa doar duminica, cand sunt sanse destul de mari de precipitatii si chiar furtuni.

vremea in weekend

Sursa: wunderground.com

SAMBATA 11 IUNIE 2016

Unde mergem cu copilul in weekend

 

FESTIVALURI

? Ateliere si spectacole gratuite la Festivalul Amintiri din Copilarie 2016

În weekendul 10-12 iunie Teatrul Ion Creangă vă invită la joacă in Parcul Kiseleff, care se va transforma într-un loc de joacă pregătit cu atenție, presărat cu praf de creat, păstrat și reîmprospătat amintiri. Cu această ocazie, cei mai mici locuitori ai orașului, părinții și bunicii sunt invitați să se bucure în familie și să exploreze surprizele pregătite. Toate detaliile evenimentului.

? B-FIT in the Street! Festival Internațional de Teatru de Stradă din București

ARCUB prezintă cea de-a opta ediție a singurului festival internațional de teatru de stradă din București, B-FIT in the Street! Între 9 și 12 iunie, orașul devine decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se amestecă în mulțime și interacționează cu trecătorii. Evenimentul este parte din candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii – Bucuresti 2021. B-FIT te asteapta atat în Centrul istoric, Piața Universității si Piața George Enescu cat si in Parcul Moghioros sau Parcul Humulești din Ferentari. Vezi aici detaliile evenimentului.

? Meserii pentru juniori la Street Delivery 2016

Designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecți, artiști 3D, programatori și meșteșugarii tradiționali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, șelari, ceaprazari) te asteapta in buricul targului, pe strada Arthur Verona langa Carturesti din 10 in 12 iunie. Vezi eveniment.


Vezi si:

Cele mai interesante festivaluri din Bucuresti in 2016

9 jocuri pentru copii de peste 5 ani. Idei de activitati distractive in casa


 

SPECTACOLE SI ATELIERE

? Tapusele invita copiii de 1-5 ani la un spectacol plin de imagini şi muzică, cu ajutorul căruia cei mici vor învăţa împreună cu Peştele Curcubeu cum să împarţi din ceva ce e al tău şi, cât de bine te simţi după asta.

? La 18:30 Teatrul din Podul Meu si Căsuţa Aventurilor aduce în faţa ochilor copiilor de 1-3 ani o Explozie de Culori, un atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru.

? Trupa de teatru muzical pentru copii, PAM PAM, vă invită sâmbătă 11 iunie, la o noua premiera: spectacolul muzical pentru copii peste 4 ani, „La Școală este ca-n povești”.

? Copiii sunt asteptati la un atelier de experimente stiintifice cu Leo, Chit si Maggie, care ii ajuta sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

? Când se face un pic mai cald afară, vouă unde ne este gândul? Când apar căpşunile şi cireşele, vouă, unde vă este gândul? Când miroase a tei sub geam, vouă unde vă este gândul? Ne jucăm de-a marea, inventam povesti marine in care ne alergam cu pestisori curiosi, cu pietricele vorbarete si caracatite ratacite la un atelier de creativitate, explorare senzoriala si joaca pentru copii 2-4 ani Povesti marine si submarine pentru copii de 2-4 ani.

Unde-mergem-cu-copilul-in-weekend

DUMINICA 12 IUNIE 2016

Unde mergem cu copilul in weekend

 

SPECTACOLE

? Duminică 12 iunie îi invităm pe cei mici în lumea gâzelor, o lume interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc, creează. Spectacolul Povești din lumea gâzelor la Lente & Sotron.

? Fiecare anotimp îşi prevesteşte sosirea printr-un sunet: ciripitul păsărilor, ropotul izvorului, zborul albinii şi scârţâitul zăpezii. Sunetele şi muzica live sunt la ele acasă la Sunetele anotimpurilor, un spectacol nonverbal Tapusele pentru copii de 1-5 ani!

? Cu toate că sunt atât de mici și gingașe, gâzele au foarte multe abilități: furnicuțele sunt harnice, albinuțele construiesc adevărate citadele, greierașii cântă atât de frumos. Îi invităm pe cei mici în lumea gâzelor, o lume interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc, creează, la spectacolul Povești din lumea gâzelor la Lente & Sotron.

? FILM. Vezi cele mai recente aparitii de filme pentru copii la cinema in Romania, programul pe marile ecrane si detalii despre filme.

EVENIMENT GRATUIT: Gala Pepinierei de Talente” Editia a IV-a, in Parcul Titan-Parcul Artelor.
Incepand cu orele 11:00, pe scena de langa lac, vor urca cei mai talentati copii din cadrul programului educational „Pepiniera de Talente”.Acestia ne vor prezenta momente de dans, teatru, chitara, vioara, pian, canto, gimnastica, arte martiale si cate si mai cate, iar de la orele 13:00 va avea loc Gala premiilor „Pepiniera de Talente”.
In tot acest timp copiii sunt asteptati sa se distreze la atelierele de face painting, modelaj de baloane, pictat pe ceramica si arte plastice.
Seara, incepand cu orele 19:00 va oferim tuturor, cu mic cu mare, un super concert sustinut de indragitii artisti: CONNECT-R, Nicole Cherry si Nicoleta Nuca. Evenimentul va fi prezentat de Eveline Pauna.

GALA PEPINIEREI


Vezi si:

Parcul Natural Văcărești din Bucuresti

5 filme de animatie CGI cu insecte

11 locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Locatii interesante de descoperit


 

✅ EVENIMENT PARINTI

Duminica 19 iunie Catalina Hetel, psihoterapeut psihodramatist de la Teatrul din Podul Meu, impreuna cu Claudiu Ganciu, psihodramatist si psihoterapeut, va invita la Kindi sa cunoasteti Elefantul din dulap, la Grupul de Psihodrama pentru Parinti.

✅ SCOALA DE VARA

Rezerva un loc pentru copilul tau la Scoala de Vara la Clubul Copiilor Isteti

Activitatile se vor desfășura in zona
1 Mai-Turda
, într-un cadru prietenos și cald, prin joc, mișcare și activități practice.

Metodele folosite în cadrul activitatilor au la bază învățarea prin joc și sunt preponderent creative: desenul, pictura, colajul, modelajul, meloritmul (exprimarea prin intermediul instrumentelor muzicale), dans și mișcare, poveștirile terapeutice, experimente practice, jocuri de rol.

 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU