Vacanță de Paște și 1 Mai Kid-Friendly în București. Unde Ieșim cu Cei Mici la Evenimente și Activități

Vacanţa de Paște și 1 mai vine anul acesta cu vreme de primăvară şi o mulţime de evenimente pentru cei mici și mari: ateliere, picnicuri, festivaluri și alte evenimente speciale.

Dacă nu ați planificat deja o excursie la munte te invităm să vezi lista de evenimente şi să îţi planifici activităţile cele mai potrivite în familie.

! În calendarul nostru s-a strecurat o eroare legată de evenimentul Marele Picnic ShortsUP 2019, ediția 6. Acesta are loc în luna iulie. Ne cerem scuze!

Sărbători Fericite & Vacanță plăcută!

vremea bucuresti paste 1 mai 2019
meteoblue.com

– 

Pregătiri de Paști – Ateliere Mețeriste
Muzeul Țăranului Român

27 APRILIE 

Șapte sunt „ingredientele” sărbătorii: miezul de sfințenie, timpul bun, locul curat, sufletul primenit, cuvântul, gestul și lucrul potrivit. Muzeul Țăranului Român a pus câte un strop din fiecare „ingredient” și încheie sâmbătă o săptămână cu ateliere de creativitate, care să te ajute să intri in starea de sărbătoare.

DETALII

Flori sălbatice din România — o istorie botanică
Expoziție @ MNAR

12 APRILIE – 5 MAI

Muzeul Național de Artă al României împreună cu Societatea Română a Artiștilor Botanici organizează expoziția de pictură „Flori sălbatice din România – o istorie botanică”. Florile sălbatice, între artă și știință. Expoziția reunește opere din colecția Muzeului Național de Artă al României și lucrări din patrimoniul muzeului Grădinii botanice D. Brandza din București. Ea pune în paralel lucrări artistice cu lucrări de interes științific, cele două viziuni complementare oferind o imagine nouă, proaspătă asupra frumuseții și unicității florei sălbatice a României. În perioada 28 aprilie- 1 mai muzeul este închis.

DETALII


RECOMANDARE

Taberele de Construcții eematico
Skylab 4-9 ani și 7-14 ani | Părinți și copii 4+ ani | Arhitectură 10-14 ani

colaj eematico

Taberele de construcții eematico sunt o experiență bogată de învățare, în care copiii au ocazia să își dezvolte o mulțime de abilități necesare în viață. Înțelegem totuși nevoia de siguranță pe care o au părinții cu privire la copilul lor, așa că răspundem tuturor întrebărilor pe care le ai și îți dăm sfaturi. Dacă este prima tabără a copilului tău și crezi că nu este foarte încântat de această aventură, noi te sfătuim să împărtășești cu el tot ceea ce știi despre tabăra eematico, despre locul în care se desfășoară, despre poveștile din taberele trecute. Încurajează-l să îți împărtășească temerile, dar și așteptările pozitive. În acest fel, el va fi mult mai confortabil înainte chiar să cunoască trainerii și ceilalți copii. În plus, căutați împreună și discutați toate informațiile pe pagina eematico:

DETALII


Albă ca zăpada
Spectacol la Teatrul Țăndărică

27 APRILIE

Albă ca Zăpada este un spectacol care îmbină mai multe tehnici de animație: păpuși mari, păpuși compuse, păpuși alături de actori la vedere, tehnica black light. Spectacolul urmărește firul narativ al poveștii clasice într-o cheie umoristică, prietenoasă cu publicul de toate vârstele.

DETALII

Vânătoarea ouălor de ciocolată Kinder
Egg Hunt @ GRĂDINA BOTANICĂ

29 APRILIE

Părinți și prichindei, a doua zi de Paște aduce o super-distracție în aer liber: Vânătoarea ouălor de ciocolată Kinder. Hai la joacă în Grădina Botanică din București, unde vă așteptăm cu mic cu mare între orele 10:00 – 16:00. Vă întâmpinăm cu un circuit de vânătoare, înveselit cu activități creative și recreative: magicieni, ateliere de pictat pe față și multă distracție. După joacă și răsplată! Pe toți vânătorașii îi așteaptă o surpriză.

DETALII

Vezi și: Sărbători Legale 2019. Ce Zile Libere Avem în Anul 2019

Zero Mai 2019
Picnic Kid-Friendly

29 APRILIE – 1 MAI

Cea de a 3-a editie Zero Mai se intampla in acelasi cadru de la Verde Stop Arena, in perioada 29 – 1 Mai. Pentru voi, toti cei ce refuzati aglomeratia de la munte, mare, balta sau din trafic, voua va punem la dispozitie o pajiste verde unde sa va intindeti paturica si sa va relaxati.

DETALII


RECOMANDARE

Tabără de Vară pentru Adolescenți 12 – 18 ani
17-22 iunie 2019

Tabără de Vară pentru Adolescenți 13 – 18 ani Bucovina padure drumetieSoca Tour propune adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani (prin intermediul și recomandarea părinților) o tabără de vară în perioada 17-22 iunie 2019 prin care tânărul va avea ocazia de a înțelege mai bine propriile comportamentele din familie și din societate, pentru a ști cum să le gestioneze mai eficient. Descoperim Bucovina și tărâmul din noi înșine!

DETALII


Ateliere

29 APRILIE. Un copil care invata sa se bucure de joaca si de jocuri in adevaratul sens, fara sa se gandeasca la succes sau la pierderi, poate invata sa se bucure intotdeauna si de viata. Yoga este un proces complet de dezvoltare: fizic, mental, emotional si spiritual. Jocurile au un rol foarte important in acest proces. Jocurile se transforma in yoga daca jucatorii se joaca constient, cu atentia 100% implicata. Aceasta prezenta de spirit se manifesta in interior ca dragoste, armonie, pace si liniste. Ludotech ne așteaptă la Jocuri și joacă, un atelier de Yoga in engleza pentru copiii +4 ani.

29 APRILIE. Zumba® Kids este un program creat exclusiv pentru copii (vârsta 6-11 ani) cu scopul de a combina mișcarea, muzica, jocul și socializarea. Cursurile se desfășoară sub formă unei petreceri distractive cu un nivel înalt de energie, având la baza coregrafii și muzică special create pentru copii, ce acoperă genuri de muzică din întreagă lume, de la ritmuri latino, la ritmuri urbane, sau mai tradiționale precum cele irlandeze, indiene sau africane.

24 APRILIE – 3 MAI. Clay Play Ceramica iti propune un Pachet Vacanta de Primavara Creativa, trei ateliere creative la care poti participa in aceeasi zi sau in zilele pe care ti le programezi tu, pe parcursul Vacantei de Primavara:

  • atelier de olarit de 60 de minute in care experimentezi olaritul
  • atelier de pictura pe ceramica cu glazuri. Vei picta cu glazuri colorate pe o piesa din ceramica creata in atelierul nostru, iar in final, dupa o a doua ardere vei avea un vas functional si cu un decor unic in stilul tau.
  • atelier de povesti ilustrate pe lut. La acest atelier vei invata sa decorezi patru placi din lut prin tehnica sgraffito. Vei desena (ilustra) pe placile din lut, pregatite de noi in prealabil. Tu iti alegi pigmenti si apoi cu ajutorul ustenilelor vei scoate in evidenta desenul.

Ziua Cinematografiei Maghiare
@ Institutul Maghiar din București

30 APRILIE

La iniţiativa Fondului Naţional al Cinematografiei Maghiare, din anul 2018 în data de 30 aprilie se sărbătoreşte cinematografia maghiară. Căci pe 30 aprilie 1901 a avut loc premiera primului film maghiar, A táncz / Dansul. În această zi în Bucureşti vom proiecta filmul cult intitulat Piaţa Moscova în avanpremiera seriei de evenimente pe care le vom organiza sub egida „30 de ani în libertate”.

DETALII

Vulpea și Corbul
Spectacol pentru Copii la Teatrul Coquette

1 MAI

Teatrul Coquette ne așteaptă la spectacolul de teatru pentru copii Vulpea si Corbul! Spectacolul cuprinde momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere.

DETALII

Muzeul Național Cotroceni Deschis de 1 Mai
@ BUCUREȘTI

1 MAI

De 1 mai, Muzeul Național Cotroceni își așteaptă vizitatorii. Publicul este invitat să descopere saloanele oficiale, apartamentele familiei regale sau expoziția permanentă “Biserica Mănăstirii Cotroceni, istorie, spiritualitate şi artă”, aflată în Pivnița Mare, ce prezintă o parte a patrimoniului recuperat aparținând Bisericii Cotroceni, ctitorie a domnitorului Șerban Cantacuzino. De asemenea, va avea ocazia să admire exponatele din cadrul “Salonului Artelor Decorative”, expoziție temporară ce oferă o perspectivă asupra artelor decorative din România.  Programul de vizitare va fi de la ora 9:30 până la ora 16:00 (ora de intrare a ultimului grup de vizitatori).

DETALII

Vara ta incepe aici!
Sarbatoreste Ziua Muncii la piscina The President!

1 MAI

Pe 1 mai 2019 se deschide Piscina The President! The President Pool & Lounge a pregătit servicii de 5 stele pentru acest sezon estival: bai super curate, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, șezlonguri și umbrele de soare incluse in preț, dușuri interioare și exterioare cu apa calda, muzica și multă distracție. Program zilnic: 10:00-19:00. Tarife: luni-joi (copii/ adulti): 40 lei; vineri, sambata, duminica si sarbatori legale (copii/ adulti): 60 lei;

DETALII

Turneul Final
Campionatul National de Volei Juniori Masculin

1-5 MAI

In perioada 1-5 mai, clubul CTF Mihai I Bucuresti va organiza Turneul Final al Campionatului National de Volei pentru juniori! Meciurile se vor disputa in sala Scolii Nr. 205 ”Adrian Păunescu”. Intrarea este liberă, asa că vă așteptăm în număr cât mai mare la meciuri, cu atât mai mult cu cât acestea vor avea loc în a doua săptămână de vacanță.

DETALII

Festin în Grădina Hotel Caro! 
Picnic Kid-Friendly în Oraș

3-5 MAI

Anulează orice program aveai pentru weekendul 3-5 Mai, avem un plan mai bun! Ne-am organizat în grădina din spatele Hotelului Caro, pe malul lacului, cu peste 5000 de metri de iarbăăă, o parcare plină de food-truck-uri celebre și baruri de bere craft. Trebuie doar să-ți aduci o pătură, familia, prietenii și cheful de chilleală, noi ne ocupăm de restul!

DETALII

Târg de Paște – Tradiții și Flori de Sărbători
Târg @ PARCUL HERĂSTRĂU

20-29 APRILIE

Ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție, Târgul de Paște – Tradiții și Flori de Sărbători din Parcul Herăstrău își propune să valorifice arta populară și tradiţiile autentice, adunând producători şi meşteşugari din toate colţurile ţării, care folosesc cu mândrie tehnicile de lucru și rețetele românești moștenite din familie. Intrarea este liberă!

DETALII

Scrisoare către copilul meu
@ Opera Comică pentru Copii

27 APRILIE

Părinții care doresc să-și aștearnă gândurile de azi pentru tinerii în care se vor transforma copiii lor peste ani, o pot face într-o scrisoare pe care Opera Comică pentru Copii o va păstra, sigilată într-un fel de ,,capsulă a timpului” până în momentul în care copiii vor împlini vârsta de 14 ani. Această scrisoare, le va fi înmânată copiilor pentru a afla despre sentimentele și gândurile părinților, împreună cun un cadou din partea noastră! Programul ”Scrisoare către copilul meu” este GRATUIT!

DETALII

Filme pentru întreaga familie
@ CINEMA ELVIRA POPESCO

27 APRILIE – 5 MAI

Cinema Elvire Popesco te așteaptă la o nouă serie de Filme pentru întreaga familie! Program nou, filme noi! Continuă seria filmelor pentru întreaga familie cu două noi proiecţii: „Parcul de distracţii” şi „Manou-aventuri în zbor”. Nu-l uităm nici pe „Harvie şi muzeul fermecat” pe care îl mai puteţi (re)vedea.

DETALII

Egg hunt si intalnire cu iepurasul de Paste
@LaIris

27 APRILIE

Iepurasul de Paste vine cu multe, multe surprize si muuuulte oua anul acesta La Iris!
Incepem ziua in forta, cu distractie la cote maxime prin cea mai antrenanta vanatoare de oua, in care urmarim pasii Iepurasului si ouale pe care le-a lasat in urma. Ne adunam, facem cunostinta si ne imprietenim la ora 11:00. Apoi pornim in cautarea Iepurasului si la vanat de oua.

DETALII

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU