Weekend 5-7 Iunie – Evenimente pentru copii si parinti

 

Ne asteapta un weekend mai linistit, dar in care nu vor lipsi evenimentele pentru copii si parinti dornici de socializare

colaj evenimente copii 5-7 iunie 2015

1 iunie a trecut, copii au fost sarbatoriti si rasfatati. Organizatorii de evenimente s-au gandit in weekendul acesta si la parinti si dupa cum veti vedea veti putea iesi impreuna cu copiii la iarmaroc sau pentru a face miscare. Cei care au ales sa petreaca Ziua Copilului ceva mai linistit, in familie, vor avea ocazia in weekendul urmator sa mearga la spectacole si ateliere deosebite pentru copii.

 

Iata si lista de evenimente pentru copii si parinti din weekendul 5-7 iunie 2015.

Nici vremea nu ne va dezamagi, dupa cum vedeti mai jos va fi un weekend in care vom putea sa ne bucuram evenimentele in aer liber si de iesirile la locul de joaca!

vremea weekend 5-7 iunieSursa: wunderground.com

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU