Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti în 28-29 ianuarie

Weekendul se apropie cu paşi repezi. Planificăm un nou weekend de activităţi cu copilul în Bucureşti în 28-29 ianuarie. Nu rata cele mai importante ateliere, spectacole si cursuri pentru copii şi părinţi.

–♦–

Vremea va fi rece dar nu geroasă, cei mici se vor putea bucura de ieşiri la săniuş şi la patinoarele din Bucureşti.

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti în 28-29 ianuarie vremea in weekend
meteoblue.com

 VINERI 

27 IANUARIE 2017

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti

 

 SPECTACOLE

  • Teatrul din Podul Meu vine la În picioarele goale cu spectacolul pentru copii 1-3 ani, Hartii JucariiNumele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie.
  • TIC PITIC – Zilele Small Size, un eveniment pentru copii 0-6 ani. În perioada 27-29 ianuarie 2017, sala mică a Teatrului Ion Creangă din București găzduieşte ediția a III-a TIC PITIC – Zilele Small Size, cu un program variat de activități pentru copiil, părinți, educatori și specialiști implicați în educarea tinerei generații.

 SÂMBĂTĂ 

28 IANUARIE 2017

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti

 

 SPECTACOLE

  • Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutieTeatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii 1-3 ani, Hartii Jucarii.

Citeşte şi:

Jocuri de Petrecere pentru Copii. Jocuri pentru Aniversări şi Întâlniri de Copii

3 paşi de făcut când copilul tău are un prieten agresiv sau certăreţ.

 ATELIERE

  • Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștri elefanții! Dacă vă plac elefanții, sigur vă veți împrieteni și cu lungii șerpi multicolori pe care îi vom crea! Clubul Copiilor Isteți vă invită la al saselea modul al atelierelor Experimente cu reacție și distracție.

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti sâmbătă 28 ianuarie.


 RECOMANDĂRI 

ŞCOALA DE IARNĂ

  • Copilul tău de de 8-14 ani este pasionat de tehnologie şi vrea să înveţe în joacă? Vino cu el Step IT Academy la Școala de iarnă Robotica: LEGO. Soluția timpului liber petrecut inteligent!

◉ CURS DE PICTURĂ


 DUMINICĂ 

29 IANUARIE 2017

Weekend de Activităţi cu Copilul în Bucureşti

 

 SPECTACOLE

  • Ii invităm pe cei mici să ia parte alături de pinguinul Christofor la peripețiile acestuia în drumul lui spre Polul Sud, nu înainte de a se distra alături de el la circ, unde le vor fi prezentate câteva acrobații amuzante și jonglerii cu eșarfe. Spectacol educativ pentru copii 3 ani – 8 ani la Lente.

 

 ATELIERE

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti duminică 29 ianuarie.


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU